DUŠAN LAZOVIĆ: Energično i pozitivno

Datum objave:23.04.2014

Pročitano:5662 puta

Dušan Lazović počinje da se interesuje za elektronsku muziku sa 15 godina. Nekoliko godina kasnije kupuje svoje prve gramofone i kreće da se bavi DJ-ingom. Sakupljanje ploča mu je velika strast i nada se da će jednog dana imati veliku kolekciju. Već duže vreme interesuje se za muzičku produkciju i nedavno je počeo da radi na svom zvuku. Takođe, Dušan radi kao tonski realizator na lokalnoj radio stanici.

 

Kako si se osećao kada ti je javljeno da si prošao u finale?


Bio sam prijatno iznenađen i oduševljen!

 

Da li si zadovoljan svojim nastupom na Warm upu? Kakvi su ti utisci o žurci?

 

Utisci su fenomenalni i što se tiče mog nastupa kao i same žurke. Jedino što bih voleo je da je svaki finalista imao malo više vremena za svoj set, ali zato nastavak sledi u Beogradu. 

Kakav je osećaj raditi na žurci sa Steveom Bugom?


 

Velika mi je čast što sam imao takvu priliku, a nadam se da će ih biti još.


Šta misliš o burn Residency inicijativi da nađe talentovane DJ-eve širom sveta i nagradi ih rezidenturom na Ibici i ugovorom od 100 000 evra? 

Smatram da je odlično što nam je burn sve ovo omogucio, šteta je sto ne postoji još ovakvih akcija koje inspirišu mlade da pokažu svoj talenat.


Kako se pripremaš za Mix Off finale?

 

Imam odličnu motivaciju tako da mi spremanje ne pada teško, samo sto mi gramofoni rade više nego inače. (:Da li se, inače, spremaš za nastupe ili se prepustiš trenutku, atmosferi?

 

Uglavnom spremam setove, ali dešava se da publika očekuje nešto potpuno drugačije, tako da volim i da improvizujem na licu mesta.Kako bi opisao vrstu muzike koju puštaš?

 


Moj muzički raspon je širok, bukvalno se kreće od hausa do tehna zavisno od situacije, ali najbitnije mi je da bude energično i pozitivno.


Kakvu priču i emocije pokušavaš da preneseš kroz svoje setove?

 

Vrlo sam posvećen svakom setu najviše zbog onoga što sam malopre rekao jer uživam dok ih pripremam… Ali umem i vrlo lako da "osetim" publiku i tako napravim uvek neku posebnu priču sa svakim novim setom.Čije trake u poslednje vreme najčešće vrtiš?

 

Christian Burkhardt, Point G, Djebali, Einzelkind, Sascha Dive...


Šta misliš, zašto treba da pobediš? 

Zato što bi mi to dalo mogućnost da se maksimalno posvetim muzici, da napredujem i da radim to što volim.Da li već razmišljaš o Ibici i šta bi najviše voleo da doživiš tamo?

 

Lagao bih kad bih rekao da ne razmišljam o Ibici. Voleo bih da doživim takav način života, da osetim tu energiju, da steknem nova iskustva, da čujem savete od ljudi koji su u toj priči jako dugo, a to bi mi takođe bila idealna prilika da posetim bar jednu od žurki koje organizuje Cocoon za 15 godina postojanja. (:Koju pesmu bi pustio za zalazak sunca u Cafe Mambo na Ibici?

 

Anthea feat. L.K. - Booty CallŠta nameravaš posle finala, ako se ne plasiraš dalje? Da li te ovo uzbuđenje oko Residencyja dodatno motiviše da se još jače boriš za sebe?


 

Ulazak u finale predstavlja za mene potvrdu da nikada ne treba da prestanem da verujem u sebe i daje mi preveliku motivaciju da se borim do samog kraja. Planovi će mi, u svakom slučaju, biti da više ulažem i više se posvetim muzičkoj produkciji i da nađem label za koji ću jednog dana, a nadam se uskoro, da izdajem svoje numere. (:vrh strane
Komentari (1)
Pošalji komentar
Dragan Timotijević
25.04.2014 16:37
Sjajan momak, skromnost i iskrenost mu je velika vrlina. Odličan je . . . Samo neka tako nastavi. Do pobede. . .


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :