DUK u Čačku: Vikend ekstremnih sportova, street arta i muzike!

Datum objave:01.06.2016

Pročitano:5049 puta

Datum održavanja: 17.06.2016 - 19.06.2016

Lokacija: Park Mladosti, Čačak

Festival Dani Urbane Kulture (DUK) održaće se u Čačku od 17. do 19. juna, a posetioce tokom ta tri dana očekuje takmičenje u ekstremnim sportovima, street art i muzički program.

 

DUK program

 

Nakon 15 godina "borbe", Čačak je postao bogatiji za skejt park - Park Mladosti koji će drugu godinu zaredom okupiti one koji se bave ekstremnim sportovima i mlade kreativce iz Srbije i inostranstva. Tokom tri dana, na jednoj od najlepših lokacija u gradu na Moravi, posetioci će imati priiliku da vide trikove koje će izvoditi skejteri, roleraši i vozači BMX-a. 

 

Neki od naših najboljih crtača oslikavaće murale, pa će svi oni koji dođu moći da posmatraju taj kreativni proces. U susret festivalu pripremljene su brojne dečije radionice, gde će najmlađi Čačani dobiti priliku da učestvuju u ovom festivalu sa svojim idejama. Tokom trajanja festivala, posetioci će na DUK pijaci moći da vide i kupe ručno izrađene proizvode mladih kreativaca iz Srbije.

 

Festival DUK - Čačak 2016

 

Večeri su rezervisane za muzički program, kada se očekuju nastupi di-džejeva i bendova,  među kojima su Speedy, Marko Milosavljević i Eyesburn. 

 

- Spoj sportskih i kulturnih manifestacija u prirodnom okruženju ima za cilj podizanje ljudske svesti o očuvanju životne sredine i našoj sopstvenoj ulozi u procesu koji traje - kažu organizatori. 

 

Detaljnije informacije o sadržajima na DUK festivalu pronađite na Facebook eventu. Ulaz na festival je slobodan!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :