Duh Dubaija na Faveli: Safe-T ovog petka u Beogradu

Datum objave:15.06.2016

Pročitano:3504 puta

Datum održavanja: 17.06.2016

By:Jovana Coka Stanković

Lokacija: Splav Favela

Direktno sa stejdževa koje je delio sa The Brand New Heavies, Armandom Van Heldenom i veličinama kao što su Martin Solveig, Gilles Peterson, Todd Terry... di-džej SAFE-T stiže u Beograd.

 

Safe-T


Već više od decenije SAFE-T je rezident poznatih klubova u Dubaiju, pa će duh egzotičnog istoka doneti na ušće beogradskih reka. U petak 17. juna, beogradskoj publici će se prvi put predstaviti nastupom na splavu Favela, koji je upravo započeo letnju sezonu.


Iza imena Safe-T stoji Novosađanin Safet Mesanović, vlasnik neprocenjive kolekcije od 7.500 ploča, di-džej sa šmekom dalekog istoka pažljivo građenim punih 11 godina u najboljim klubovima Dubaija. Nije jedan od "onih" di-džejeva koji na nastup dolaze sa dva USB-a u džepovima - Safe-T na svoj prvi beogradski set kreće sa četiri pune torbe vinila! Pored Exita i Nišvila u julu i avgustu, nastup na Faveli će biti njegov jedini u Srbiji ovog leta.

 

Splav Favela

 

"Muzička raznovrsnost Beograda je daleko ispred metropole sa Istoka," tvrdi Safe-T pred svoj beogradski set. "Stopostotno sam open minded, zato me raznovrsnost i privlači. Slušam i puštam bukvalno sve, od Marlen Ditrih do Daft Punka. Za petak na Faveli odabrao sam uglavnom disco, funk i boogie vinile i raduje me što se tamo pušta muzika sa gramofona, jer to znači da su se ljudi vratili dobrom zvuku, da su svhatili da je sve prolazno, a da kvalitet ostaje večan" dodaje Safe-T.

 

Safe-T na splavu Favela

 

Društvo za miks pultom Safe-T-ju praviće Shoomadisco, Kragujevčanin koji takođe važi za izvrsnog muzičkog selektora, a koji znojavi disko zvuk zavlači ljudima pod kožu a, naročito pod tabane. Isto priprema i za petak. Do ponoći je ulaz besplatan, a sa ulaskom u novi dan naplaćivaće se simboličnih 200 dinara.

Favela rajska vrata svoje palube otvara svakog dana u 18h, dok večernji programi počinju od 21h i traju bar do svitanja.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :