Dubioza kolektiv protresla pun Tašmajdan!

Datum objave:01.07.2018

Pročitano:1358 puta

Datum održavanja: 30.06.2018

Lokacija: Beograd

Dubioza Kolektiv večeras je održala spektakularan koncert na punom stadionu Tašmajdan i potvrdila status koncertne atrakcije prvog reda!

 

Dubioza kolektiv

Već od prvih taktova pesme "Volio BiH", fanovi su znali da neće biti stajanja i odmora u više od dva sata eksplozivnog nastupa i preko 20 pesama tokom kojih Tašmajdan nije prestajao da podrhtava od skakanja i skandiranja publike. Bend je pokrio celu karijeru - od davnih "One More Time", "Tranzicija", "U.S.A" i "Firma ilegal" preko megahitova "Valter", "Krivo je more", "Kažu", "Free mp3", "No Escape (From Balkan)" s kultnih izdanja "5 do 12", "Apsurdistan" i "Happy Machine" do "Himne generacije", "Treba mi zraka", "Pakšu" i "Rijaliti" sa najnovijeg izdanja "Pjesmice za djecu i odrasle".

 

Dubioza kolektiv

Nakon koncerta momci iz benda su oduševljeno prokomentarisali: "Večeras je na Tašmajdanu bilo sjajno! Kiša nije padala, imali smo dečiji hor koji su sa nama pevali "Pionirsku". Očekivali smo da će nam se pridružiti Željko Joksimvic, ali na žalost to se nije desilo."

Jedan od najupečatljivijih momenata definitivno je bio kada se bendu na bini pridružilo 27 mališana iz DFhora na opšte oduševljenje prisutnih.

 

Dubioza kolektiv

Za zagrevanje atmosfere bila je zadužena grupa Ljubičice koja je napravila sjajnu uvertiru za furiozno izletanje Dubioze na binu.

Spektakularan koncert Dubioza kolektiv je završila sa pesmom "Brijuni", jednom od najpopularnijih pesama iz bogatog repertoara, uz video obraćanje druga Tita.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :