Dubioza kolektiv prepevala kultni letnji šlager

Datum objave:06.05.2018

Pročitano:1795 puta

U susret velikom koncertu u Beogradu, zakazanom za subotu, 30. jun, na stadionu Tašmajdan, Dubioza kolektiv prepevala je jedan od najlepših šlagera iz '80. godina prošlog veka. U pitanju je numera "Na morskome plavom žalu" iz kultnog filma Emira Kusturice, "Sjećaš li se, Dolly Bell".

 

Dubioza Kolektiv

Foto: Goran Lizdek

Bend je otišao korak dalje, pa je prilagodio tekst u svom maniru. Članovi Dubioze kolektiv pozvali su publiku na koncert uz stihove "Na dunavskom plavom žalu, po najlepšem letnjem danu, Dubioza koncert svira na beogradskom Tašmajdanu". U svima dragom ritmu, bend obećava odličan provod uz reči "Idemo u Beograd na vodi, da vidimo da l' nas raja voli. Pjevaćemo sve će da se ori i biće dernek, glava će da boli"!

Sastav koji je proslavila energična mešavina roka, panka, regea, ska i duba, kao i njihove snažne političke poruke, sa nestrpljenjem čeka da zasvira pred beogradskom publikom. Na koncertu 30. juna na Tašmajdanu, pored predstavljanja novog albuma "Pjesmice za djecu i odrasle", izvšće poznate hitove sa prethodnih izdanja.

Koncert na Tašmajdanu je jedini zakazani nastup benda od izlaska poslednjeg albuma s kraja prošle godine.

Karte se nalaze u prodaji preko Eventim prodajne mreže po ceni od 1400 rsd za parter i 1600 rsd za tribine.

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :