Drumwitch Video: Inicijativa za video produkciju i postprodukciji muzičkih nastupa i spotova.

Datum objave:30.09.2015

Pročitano:5145 puta

Drumwitch video je inicijativa koja se prevashodno bazira na video produkciji i postprodukciji muzičkih nastupa i spotova. Osim toga, bavi se i fotografijom, muzičkim dokumentarcima, probama i promo klipovima.

 

Drumwitch Video: Inicijativa za video produkciju i postprodukciji muzičkih nastupa i spotova | Mina Petrović

Inicijativu je 2014. godine pokrenula Mina Petrović, diplomirani dramski i audiovizuelni umetnik - filmski i tv montažer (FDU, Beograd, 2014), u toku montiranja nastupa beogradskog benda Space Eater (Eating Space Alive). Nakon toga se, osim same montaže, oprobala i u procesu snimanja nastupa bendova. 

 

Drumwitch Video: Inicijativa za video produkciju i postprodukciji muzičkih nastupa i spotova | Mina Petrović

 

Kao (samouki) muzičar, Mina Petrović je integrisala dve stvari kojima najviše voli da se bavi, aktivni bend Jenner u kome svira bass i koji sprema svoj album prvenac i Domus Occultis, u kome svira bubnjeve i koji je početkom godine izbacio EP.

 

 

 

Space Eater live at DOB (Eating Space Alive): https://www.youtube.com/watch?v=JPr9NVE04x8
Seven That Spells live at DOB: https://www.youtube.com/watch?v=KdLkjjqkkSg
Temple of the Smoke live at Drugstore: https://www.youtube.com/watch?v=8LJwcVfPlvM

Spot: By-Pass - Ledena https://www.youtube.com/watch?v=JLk9mEv__Lk

 

Trenutno je u montaži dokumentarac Nadimača koji će sadržati intervjue i nastup iz KST-a. Takođe su u montaži I nastupi bendova: Instead of a Kill, Consecration, Sharks Snakes and Planes i mnogobrojni bendovi Explosive Stagea ovogodišnjeg Exita.

 

Deadly Mosh | Drumwitch Video Inicijativa

Deadly Mosh | Drumwitch Video Inicijativa


"... do sada smo sarađivali sa malo osoba koje su tako profesionalno i iskreno pristupile saradnji i toliko se cimale oko materijala i projekta. Na sreću nas koji to nismo, Mina je zadrti perfekcionista za kog je kvalitet finalnog proizvoda bitniji od same materijalne dobiti"
Danilo Trbojević (Nadimač, Daggerspawn)

“U ovom svijetu retarda i kmetova radim samo sa potomcima Atlantisa. Mina je sigurno jedna od njih.”
Niko Potočnjak (Seven That Spells, Jastreb, Otrovna Kristina)


Seven That Spells | Drumwitch Video Inicijativa

Seven That Spells | Drumwitch Video Inicijativa

"U bendu smo navikli da sve radimo sami, i bili smo skeptični po pitanju dovođenja osobe spolja da odradi montažu koncerta koji je prvo izdanje tog tipa za nas. Međutim, već kod prve ruke, bilo je jasno da je Mina stoprocentno skapirala našu viziju i dobili smo rezultat koji sami svakako nismo mogli da postignemo, a koji nas je predstavio u pravom svetlu. Meni lično je "Eating Space Alive" omiljeno izdanje našeg benda!"
Luka “Tower” Matković (Space Eater)

"Mina je više nego talentovani kamerman, reditelj, montažer i videograf. Mina poznaje muziku i živi je. Ona prepoznaje te sitne magične trenutke na bini, koje sa lakoćom pretapa u sliku i zvuk. Kada neko istinski poznaje i voli to što radi, svaki vid saradnje se pretvara u čisto drugarsko uživanje... sa profesionalnim ishodom."
Dušan Žica (Temple of the Smoke)


Svi zainteresovani da potpomognu Drumwitch Video inicijativu u bilo kom smislu, mogu da ih kontaktiraju, kao i svi izvođači / festivali / klubovi, ukoliko im je potreban bilo koji vid video produkcije.

www.drumwitch.com


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :