dRUMELODY umetnik koji oživljava muzičku scenu

Datum objave:24.07.2018

Pročitano:1031 puta

Istaknuti sarajevski DJ i perkusionista Berin Tuzlić aka dRUMELODY nedavno je promovisao svoj novi album Hyperbola u Beogradu. Ovaj neobični umetnik koji spaja DJ-ing, električni bubanj, ali i sintetičkih vokale pritom stvarajući jedinstveni LIVE verziju. Njegovi nastupi jednostavno se moraju doživeti u specifičnom okruženju!

 

 

Elektro dominacija u punom sjaju najpre je bljesnula na ovogodišnjem festivalu Dev9t, a potom zvanično i na promociji albuma.
Svoje muzičko putovanje dRUMELODY započeo je 2010. iz potrebe koju svaki umetnik u sebi nosi, a to je da na autentičan način kao autor izrazi svoj stav. Ipak on to radi u multimedijalnom paketu gde audio vizuelni koncept kombinuje sa električnim i akustičnim bubnjem, muzikom i filmom.


Iako je svaki album drugačiji od ostalih, Hyperbolu karakterišu i sintetičke note za koje je teško poverovati da ih nije neka pevačica otpevala već da su pomoću specijalnih programa i mašina zapravo stvoreni. Na zanimljiv način Berin spaja nordijsku melanholiju, drugačijih melodija i dinamične trake kao što je Pluton.

 

Publika i često ima osećaj da je deo performansa kao i da sa sobom nakon njegovih nastupa ponese izvesnu energiju koja puni baterije.

 


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :