dRUMELODY LIVE u Beogradu

Datum objave:08.07.2018

Pročitano:878 puta

Datum održavanja: 11.07.2018

Lokacija: Beograd

Sarajevski artist Berin Tuzlić aka dRUMELODY održaće promociju svog novog albuma Hyperbola u sredu 11. jula od 20h u Telmi (Mišarska 7).

 

Nakon promocije “Hyperbole” u regionu, na red je došao i Beograd. Novosadska publika je već imala prilike da čuje dRUMELODY u PUBeraju gde je nastupao u aprilu, dok su mnogi Beograđani uživali u njegovom neobičnom live act-u na ovogodišnjem festivalu Dev9t. Ovog puta u Telmi posetioci će imati priliku da uživo čuju neke od najvećih dRUMELODY hitova, kao i da uživaju u druženju sa ovim autentičnim artistom.

 

 

A šta to dRUMELODY čini tako posebnim i drugačijim u odnosu na druge izvođače? Pre svega to što je istovremeno i DJ i perkusionista, s tim što bubanj kao instrument vodi glavnu reč, posebno na live nastupima na kojima Tuzlić korespondira sa muzikom na jedinstven i upečatljiv način.

 

Svoje muzičko putovanje dRUMELODY je započeo 2010. iz potrebe za multimedijalnim izražavanjem. Kao takav, ovaj specifični audio vizuelni koncept vođen dirigentskom bubnjarskom palicom, kombinuje i električni i akustični bubanj, šumove, muziku i film, ali i različite tehnike akustičnih i elektronskih ritmova, “lupova” i muzičkih instrumenata sa vizualizacijama pesama kojima zaokružuje celokupni “live” doživljaj.

 

Svojim live actom dRUMELODY privlači pažnju i van regionalnih granica pa tako beleži i nastupe u Berlinu, Amsterdamu,Talinu, Dubaiju… Nesvakidašnji spoj stripa, animacije, filma i muzike u jedan organizam koji dalje živi i razvija se, u neku drugu dimenziju. A publika ima priliku da muziku doživi na jedan sasvim drugačiji način.

 


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :

Exit Live Stream