dRUMELODY iz Sarajeva na festivalu Dev9t

Datum objave:17.06.2018

Pročitano:724 puta

Datum održavanja: 19.06.2018

dRUMELODY, sarajevski DJ i producent nastupiće u okviru festivala Dev9t na TROMB stejdžu u utorak 19. juna s početkom od 22h.


Četvrti po redu festival umetnosti DEV9T održaće se od 15. do 23. juna na prostoru Stare Ciglane u Beogradu. Kao i svake godine okupiće veliki broj umetnika iz cele Evrope i postati najveća umetnička kolonija na Balkanu.

 

dRUMELODY @ dev9t


Ove godine po prvi put na festivalu nastupiće i sarajevski artist Berin Tuzlić aka dRUMELODY koji je pre samo par meseci izdao svoj novi album pod nazivom „Hyperbola“ . Neobična elektro vožnja kroz devet trackova definitivno će vas odvesti u središte sirovih emocija stoga obavezno poslušajte ceo album.

 

dRUMELODY akcenat stavlja na bubanj koji zadržava dominaciju pogotovo na upečatljivim i neobičnim live nastupima po kojima je ovaj artist poznat i izvan regionalnih granica pa tako beleži i nastupe u Berlinu, Amsterdamu,Talinu, Dubaiju… Nesvakidašnji spoj stripa, animacije, filma i muzike u jedan organizam koji dalje živi i razvija se, u neku drugu dimenziju.


Vidimo se u utorak na festival Dev9t!

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :