Drumcode lejbl objavio jubilarno 250. izdanje: E-Dancer "Re:Generate" kompilaciju

Datum objave:05.10.2021

Pročitano:139 puta

Lokacija: Beograd

Jubilarno 250. izdanje Drumcode Records, švedski techno lejbl koji vodi legendarni Adam Beyer, obeležio je saradnjom sa E- Dancerom, jednom od mnogih alijasa Kevina Saundersona. U pitanju je album "Re:Generate" koji sadrži 17 traka, remikse E-Dancer projekta, od strane najboljih techno izvođača, različitih generacija i sa različitih scena i kontinenata.

 


Ovo izdanje povezuje vanvremenski zvuk Detroita sa evropskom techno scenom i vodećim izvođačima i saradnicima Drumcode etikete i uključuje radove različitih generacija izvođača koje je E-Dancer inspirisao tokom godina.


Na Beyerovom i Saundersonovom zajedničkom projektu učestvovale su zvezde globalne techno scene poput Amelie Lens, Roberta Hooda, Lena Fakija, DJ Minxa DJ Bone-a, Layton Giordania, Barta Skilsa, Wehbba, koji su remiksovali klasike projekta E-Dancer, kao što su "One Nation" i "World of Deep". Album takođe sadrži edite od strane Adama Beyera, kao i Saundersonovog sina Dantieza, među mnogim drugim izvođačima.


Saundersonov E-Dancer materijal objavljen tokom 90-ih imao je znatan uticaj na mene. Album "Heavenly" iz 1998. godine je neverovatno bitan momenat u istoji techna. U tom trenutku tek sam osnovao Drumcode, i na moju tadašnju produkciju dosta je uticala Kevinova muzika. Jubilarno 250. izdanje mog lejbla je nešto što sam želeo da obeležim i proslavim na jedan specijalan način. Iskoristio sam tu priliku i udahnuo novi život u legendarnu kolekciju E-Dancer materijala. Činilo se kao savršen izbor iz puno razloga, izjavio je Beyer ovim povodom.


Za Beyera, ovaj projekat je još jedno dostigniće i obeležje u karijeri dugoj tri decenije, tokom koje je postao jedan od lidera globalne techno scene i dostigao sam vrh klupske kulture. Gigant čija pojava na elektronskoj sceni je podjednako i njegov muzički identitet i stav unutar andergraund sveta, dok je Beyerova izdavačka kuća Drumcode tokom godina evoluirala u raznolik brend prepoznatljiv širom planete.


U subotu 9. oktobra, Adam Beyer predstaviće beogradskoj publici Drumcode Showcase žurku, gde će u industrijski ambijent novog Hangara u Luci Beograd dovesti izvođače sa Drumcode etikete. Pored ove legende techna, nastupiće i jedan od najtraženijih holandskih di-džejeva Bart Skils, lokalni muzički talenat koji gradi uspešnu internacionalnu karijeru Ilija Đoković i Raxon, jedan od najpoštovanijih izvođača sa teritorije Srednjeg Istoka.


Ulaznice su u prodaji putem Cooltix onlajn platforme, po ceni od 1190 dinara za regularne karte i 1690 dinara za VIP, kao i na prodajnim mestima Ticket Vision-a i Gigs Tix-a. Sve kupljene ulaznice za prethodno zakazane nastupe, važe i za novi datum.

"Re:Generate"
kompilacija sadrži sledećih 17 remiksa:

 

1. E-Dancer – Warp (Len Faki remix)
2. E-Dancer – Rock to the Beat (Special Request Remix)
3. E-Dancer – One Nation (Amelie Lens Remix)
4. E-Dancer – World of Deep (Adam Beyer Remix)
5. E-Dancer – The Rise (Original Mix)
6. E-Dancer – Heavenly (Layton Giordani Remix)
7. E-Dancer – Uptempo (DJ Minx Remix) - Detroit
8. E-Dancer – Pump The Move (Bart Skils Groove Mix)
9. E-Dancer – Banjo (Tygapaw Remix)
10. E-Dancer – Forces (Dantiez & Andre Salmon Remix)
11. E-Dancer – Savage & Beyond (Rebūke Remix)
12. E-Dancer – Anongay (Robert Hood Remix)
13. E-Dancer – Velocity Funk (Wehbba Remix)
14. E-Dancer – Behold (DJ Bone Remix)
15. E-Dancer – Human Bond (rRoxymore Remix)
16. E-Dancer – Banjo (Funk D’Void Remix) [bonus track available with digital bundle]
17. E-Dancer – Feel The Mood (Justin Cholewski Remix) [bonus track available with digital bundle]


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :