Drum & Funk - Back To The Oldschool 16. decembar, Compressor, NS

Datum objave:12.12.2011

Pročitano:3005 puta

Sedma žurka iz edicije "Drum & Funk" održaće se 16. decembra u novosadskom klubu "Compressor".
 
Tematska zabava pod nazivom "Back To The Oldschool" vratiće nas u vreme pre pet, deset i više godina kada su di-džejevi svoje setove gradili muzikom sa ploča. Specijalno za ovu žurku, osam Novosađana predstaviće svoje omiljene ploče koje su obeležile dramenbejs i fank muziku.
 


Na DNB bini nastupiće jedan od prvih novosadskih džangl selektora - Superstar, koji će svojim izlomljenim ritmovima i rege akapelama pripremiti publiku za pravi dramenbejs vinil urnebes. Cell D, M-Tech i Double B - svojom bogatom kolekcijom DNB ploča, vratiće nas u vreme Baseline žurki koje su obeležile klub "Gradilište", vreme kada su Baseline DJ's na svakoj novoj žurki predstavljali svoj novi kontigent ploča. Uz velike dramenbejs himne, publiku će svojim rimama animirati Baseline dvojac sa mikrofonima u rukama - Shpira i Rasheed.
 
Na drugoj bini će se predstaviti majstori novosadske fanki di-džej scene: Crni Dule - vlasnik sjajne kolekcije vinila koji petnaest godina širi pozitivne vibracije u novosadskim klubovima, Zupany iz novosadskog hip-hop satava Hain Teny, Salvador Diaspora - poznatiji kao Disney D iz organizacije Happynovisad i Lemon - član Baseline ekipe.
 
Osam di-džejeva i dva em-sija prirediće još jedno nezaboravno klupsko veče i vratiti nas u vreme "stare škole" - dobrih ploča i sjajne muzike.
 
Žurka će se održati u petak 16.decembra u klubu "Compressor". Cena ulaznice je 200 dinara do ponoći a 300 dinara nakon ponoći.

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :