Drum Dum Fest 009 otvara FOTO Konkurs: "Objektivom kroz muziku Vol. 2"

Datum objave:11.06.2019

Pročitano:909 puta

Datum održavanja: 04.07.2019

Lokacija: Leskovac

Na Drum Dum Festu održanom u godini iza nas, DDF tim po prvi put organizovao je Foto konkurs kada je na adresu festivala pristiglo oko 200 fotografija od strane autora iz ovog dela Evrope, koji su želeli da na najbolji način pokažu kako muzika izgleda u njihovim očima, odnsono bubnjevi u njihovim objektivima. Zbog velikog interesovanja ponavljamo priču!

 


Prijavite se na DDF 009 foto Konkurs "Objektivom kroz muziku Vol. 2". Pošaljite nam vaše najbolje radove na temu muzike, ali pre svega bubnjeva. Potpisane fotografije biće objavljene na sajtu festivala, kao i na društvenim mrežama. Takođe, biće organizovana i izložbda odabranih radova.


Pristigle radove ocenjivaće priznata imena iz sveta fotografije Foto kluba "Leskovac". Žiri će izabrati najbolje, a imena pobednika proglasiti prilikom otvaranja izložbe na samom startu Drum Dum Festa 009.


Radove možete slati do 4. jula na adresu ddf_photo@drumdumfest.com. Za najbolje slede nagrade iznanađenja, a nakon odabira obavestićemo autore selektovanih radova.


Tehnički detalji fotografija: JPEG, fotografija mora biti minimalno 3000 piksela po dužoj strani (300 DPI), fotografije ne smeju imati vodeni žig.


Uz fotografije pošaljite i vaše podatke: ime, prezime, mesto odakle dolazite i kontakt.
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :