Drugstore predstavlja SABOTAGE i Launmomentdat festivale ove subote

Datum objave:27.02.2020

Pročitano:2110 puta

Datum održavanja: 29.02.2020

Lokacija: Beograd

Rumunska scena cveta i puna je zanimljivih lejblova, didžejeva i festivala koji su stekli međunarodnu slavu u prethodnoj deceniji. Ove subote, 29. februara, Dragstor predstavlja dva festivala iz Temišvara, SABOTAGE i Launmomentdat. Domaću podršku pružiće MKDSL uživo, Chorbika b2b Bagheera i brAk. 

 Prvo izdanje SABOTAGE Festivala se odigralo 2013. godine i posetilo ga je više od 2000 ljudi. Festival promoviše lokalne talente uporedo sa međunarodno priznatim artistima. Neka od imena koja su do sada nastupala na SABOTAGE-u su: Stallion's Stud, Identified Patient, Tijana T, Delta Funktionen, Goldie, WhoMadeWho, i drugi.

Launmomentdat je počeo kao mali studio parti 2013. godine. Tri godine kasnije održavaju svoje prvo izdanje pod otvorenim nebom koje okuplja međunarodno priznate i lokalne didžejeve. Tokom trodnevnog festivala ulaz je besplatan za sve, a prošle godine ga je posetilo 12.000 ljudi. Na festivalu su do sada nastupali: Sassy J, Raphael Top-Secret, Zaltan, Cosmo Vitelli, Djedjotronic, Chorbika, Interstellar Funk, Loefah, i drugi.

Romansoff je didžej i producent iz Bukurešta, osnivač Raw Tool lejbla i kolekcionar vinila. Izdavao je za Crème Organization, Mork, Sportiv i Solar Phenomena, između ostalog.

Alur Duvaal dolazi iz Temišvara i rezident je oba festivala koja ćemo predstaviti u subotu u Dragstoru. Zanima ga melanholični tehno i mračni i hipnotički ritmovi.

Mi-tzu nastupa od 2012. godine, a od 2014. godine je član Freenetik Kru-a. Meša žanrove u setu punom gruva i energije i vodi publiku od stila do stila.

 

LINEUP

SABOTAGE Stage
Romansoff (Bucharest)
Alur Duvaal (Timisoara)
brÅk

LAUNMOMENTDAT Stage
Mi-tzu (Timisoara)
Mkdsl live
Чорбика / Chorbika b2b Bagheera

 

FACEBOOK EVENT


Karte mogu da se kupe na ulazu u Dragstor za 500 RSD.

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :