Drugstore: Petu sezonu techno katedrale otvaraju Speedy J, Filip Xavi i Regen

Datum objave:16.09.2016

Pročitano:5574 puta

Datum održavanja: 24.09.2016

By:Milica Čule

Lokacija: Drugstore

Beogradska techno katedrala Drugstore otvoriće vrata svojim posetiocima u subotu 24. septembra, a za gramofonima će biti sam krem techno scene - Speedy J, Filip Xavi i REGEN.

 

Speedy J

Speedy J

 

Techno katedrala, mesto u kojem šampanjac gubi smisao, a dens podijum dobija novu dimenziju. Prošlost, sadašnjost i budućnost se spajaju u jedno i to sve pod budnim okom Isusove skulpture koja nas posmatra u klubu. Nema početka, kraja i sredine. 

 

Filip Xavi

Filip Xavi

 - Zidovi jedinog pravog technog kluba kod nas su sve zapamtili. Svaki bit, svaki vrisak, svaku emociju. A bilo ih je mnogo, DVS1, Surgeon, Dasha Rush, Beau Wanzer, Philip Gorbachev, Pan Daijing, Shifted, Tommy Four Seven, Sleeparchive, Vril, Francois X. Naravno, posebno se zahvaljujemo domaćim di-džejevima bez kojih Drug§tore ne bi bio petu sezonu to što jeste - poručuju iz Drugstora pred početak nove sezone.

 

REGEN

REGEN

 

Sigurni smo da svako ko sluša elektronsku muziku zna sve o Speedy J. Ukratko, podsećamo da je on od početka devedesetih godina učestvovao u samom kreiranju svetske techno scene, zajedno sa mnogim di-džejevima među kojima su Laurent Garnier,  Richie Hawtin, Aphex Twin.


vrh strane
Komentari (1)
Pošalji komentar
pele
16.09.2016 14:12
Jaooooooj!!!!!! Koje sasivanje!


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :