Drugstore objavio lineup za Boiler Room žurku

Datum objave:24.10.2019

Pročitano:2232 puta

Datum održavanja: 01.11.2019

Lokacija: Beograd

Boiler Room se vraća u Dragstor 1. novembra, a sada znamo i ceo lajnap za parti. Hedlajneri su nemački producent i DJ, Ancient Methods, kome će ovo biti drugi nastup u Dragstoru, i Grkinja iz Intergalactic FM ekipe, Pasiphae. Od domaćih didžejeva predstaviće se Marko Milosavljević, Stevie Whisper, SAUD, Kompleks i AASKA koja će biti zadužena za intro set. 

 

Boiler Room

Ancient Methods dolazi iz Nemačke i poznat je po nepredvidivim setovima oštrog tehna sa puno iznenađenja. Prvi put smo ga u Dragstoru slušali za doček 2015. godine.

Pasiphae je poznata kao proteže jednog od najboljih didžejeva na svetu, Intergalactic Gary-ja sa kojim je izdala EP Made of Glass. Kao i obično kod predstavnika haške scene, očekujemo energičan i eklektičan set.

Marko Milosavljević je poznat domaćoj publici više od petnaest godina, još iz dana čuvenih Belgrade Coffee Shop Sessions kompilacija. Stevie Whisper je osnivač lejbla YES i već je nastupao za kamere Boiler Room-a u setu koji ga je probio na međunarodnu scenu.

SAUD stoji iza SUTRA radio emisije i parti serijala posvećenom savremenim stremljenjima u elektronskoj muzici. Lule Kompleks je ponat po svojim rok i disko Yugo editima koje je nedavno izdao u trilogiji kompilacija. Za uvod u žurku biće zadužena mlada producentkinja i didžej, AASKA.

 

Karte su u prodaji na sajtovima Resident Advisor i tickets.rs. Trenutna cena u pretprodaji je 1000 RSD, očekuje se poskupljenje na 1200 RSD uskoro, dok će karte na vratima koštati 1400 RSD.

LINEUP


Ancient Methods (DE)
Pasiphae (NL)
Stevie Whisper
SAUD
Kompleks
Marko Milosavljević
AASKA

 

FACEBOOK EVENT


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :