Barutana klub Beograd

Drugstore Garden: Regis i André Pahl otvaraju letnju sezonu

Datum objave:24.05.2018

Pročitano:2333 puta

Datum održavanja: 25.05.2018 - 26.05.2018

Lokacija: Drugstore, Beograd

Klub Drugstore otvara uređenu letnju baštu pod vedrim nebom, na poznatoj adresi u Bulevaru despota Stefana 115. Početak letnje sezone ovog petka 25. maja obeležiće DJ i producent Regis (Downwards, UK) uz domaću podršku koju čine TijanaT, Filip Xavi i Kristijan Molnar. U subotu 26. maja muziku bira André Pahl (plusplusplus) uz još lokalnih magova: 33.10.3402, Matej Rusmir i bartleby.

 

REGIS

Dolaskom leta i toplijeg vremena, klub Drugstore zatvara vrata dobro poznate katedrale i prebacuje zvuk nekoliko koraka ispod. Bašta kluba koja se nalazi u okviru istog kompleksa je i ove sezone dorađena, a zvanično otvara vrata 25. i 26. maja.
Tim povodom, u petak kao glavno ime večeri nastupiće jedna od najcenjenijih kreativnih sila britanske scene tehno i elektronske muzike. DJ i producent Regis iz Engleske predstaviće sopstvenu etiketu Downwards osnovanu još 1993. godine.
Za pultom će se u petak smenjivati i među publikom omiljeni rezidenti kluba Drugstore: TijanaT, Filip Xavi i Kristijan Molnar.

 

Dovoljno je reći da je prvih 100 karata za ovaj događaj rasprodato za par dana. Ulaznice su još uvek dostupne preko Eventim-a; bašta može da prihvati 400 duša.

 

Tijana T


U subotu 26. maja, drugo veče otvaranja Drugstore bašte obeležiće jedan od omiljenih selektora kluba. Festival plusplusplus omogućiće da na našu scenu još jednom stupi André Pahl kao predstavnik Camp Cosmic festivala iz Berlina.
Njegovo (André Pahl) kretanje između Amsterdama gde je diplomirao na Gerrit Rietveld akademiji, rad u Meksiku, te selidba u Berlin uzrokovale su nastankom serije safari mikseva po kojima je međunarodno prepoznat.
Ova tropska selekcija biće itekako potreban dašak leta ovog vikenda u Drugstore-u. Pratiće ga nepogrešivi Nenad Marković pod svojim pseudonimom 33.10.3402, jedan od najmlađih domaćih producenata u usponu Matej Rusmir, kao i bartleby.

 

Andre Pahl


Nema dileme da izlazak sunca ovog petka i subote neće biti najmaestralniji događaj u klubu, pored ovih DJ imena pažljivo odabranih za priliku koja je svake godine posebna, kako za klub, tako i za one što tu priliku ne propuštaju. Pozivamo Vas da nam se pridružite i vidite zašto


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :