Drugstore Garden: Lideri tehno scene Xavi, kaen/Rope i Nemanja Godjevac u subotu 14. jula

Datum objave:09.07.2018

Pročitano:2427 puta

Datum održavanja: 14.07.2018

Lokacija: Drugstore, Beograd

Četiri lidera tehno scene kluba Drugstore udružuju snage u subotu 14. jula. U 23 časa, počinje celovečernji tehno događaj poznavalaca domaćeg ukusa.

 

Drugstore

Filip Xavi je rezident DJ kluba Drugstore od prve sezone. Osim sa svojim hipnotičkim setovima, beogradsku poubliku suočavao je sa značajnim imenima inostranih tehno scena. Među njima su Surgeon, Blawan, Rødhåd, DVS1, Ancient Methods, Abdulla Rashim, Tommy Four Seven, Dasha Rush. Svoja autorska izdanja plasirao je u okviru etiketa Subsist, Sonntag Morgen i Decoder Recordings.

Kaen, Rope i Nemanja Godjevac su tri imena koja su se u prethodnoj sezoni često pojavljivala kao deo celovečernjih programa. U klubu Drugstore su nastupali uz značajne autore, kao što su François X, Johannes Heil, Zitto. Zapaženi među Drugstore publikom, Kaen, Rope i Godjevac upotpuniće ovo i mnoge naredne tehno večeri u klubu.

Subota 14. jul rezervisan je za celovečernji tehno, sa početkom u 23 časa. Informacije o pripremama za ovaj noćni spektakl, kao i informacije o kartama mogu se ispratiti u sklopu Facebook stranice događaja.

Program za drugi vikend jula:

12. JUL > Surf at Garden Of Drugstore

13. JUL > Putnik Episode 1 with WC7 & Bagheera

14. JUL > Filip Xavi, Kaen, Rope, Nemanja Godjevac


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :