Drugstore Garden: Concrete DJz i Sugar Lobby ovog petka

Datum objave:16.07.2018

Pročitano:2373 puta

Datum održavanja: 20.07.2018

Lokacija: Drugstore, Beograd

Za DJ pultom u Drugstore bašti ovog petka počev od 23 časova, naći će se Luka Concrete i Bojan Vukmirović. Ovu noć snažnog tehna upotpuniće mračna dama Sugar Lobby.


Luka Concrete i Bojan Vukmirović (Concrete DJz) debitovali su 2006. godine, kada su objavili prvu ploču za Betamax Recordings. Čvrsti stav Concrete DJz ekipe od samog početka obezbedio je podršku mnoštva umetnika, a rezultat je više od dvadeset izdanja na vinilu u rasponu od samo tri godine, i to za neke od najcenjenijih etiketa.

 

Bojan Vukmirovic, Luka Concrete


Osim produciranja EDIT:TECHNO večeri, danas vode sopstveno izdanje Armatura Records, kao i Beton Radio Show/Podcast. Njihov stil je tehno slobodan žanrovskih ograničenja, a ipak definisan. Raznovrsnost zvučnih elemenata kombinovanih u celinu ukazuje na snagu i inteligenciju, koja vodi posvećenom klupskom miksu.


Sugar Lobby je tehno producentkinja jedinstvenog stila, izgrađenog kao rezultat promena koje su u poslednjoj deceniji zadesile beogradsku i evropsku klupsku scenu, koje ona revnosno prati. Nastupala je uz imena kao što su Karenn, Truss i Rebekah. Njeni mistični i perkusivni setovi inspirisani zvucima Alien Records, Arts, Token, Modularz i Ostgut Ton etiketa čine njene setove hipnotičkim i dinamičnim iskustvima.


Noć u klubu Drugstore sa Concrete DJz i Sugar Lobby u petak 20. juna počinje u 23 časova. Ulaznice će se prodavati na ulazu, po ceni od 200 dinara pre, odnosno 400 dinara posle ponoći.


Program za treći vikend jula:
19. JUL > Surf at Garden Of Drugstore
20. JUL > Concrete DJz & Sugar Lobby in the Garden of Drugstore
21. JUL > Sonja Sajzor's Hip Hop RnB Night / Garden of Drugstore


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :