Drugi Pozitivan koncert u Novom Sadu - Slatkiši za decu zaraženu HIV infekcijom

Datum objave:26.11.2013

Pročitano:3265 puta

Datum održavanja: 01.12.2013

U nedelju, 1. decembra, na Svetski dan borbe protiv SIDE, biće održan drugi Pozitivan koncert u organizaciji Udruženja Prevent. Domaćin ovog koncerta, humanitarnog karaktera, biće novosadski Klub The Quarter.
Na koncertu će svirati novosadski bend Nova, šabački Eleven i prvi predstavnici AntiGlobalEtnoPunk zvuka, Neozbiljni Pesimisti iz Sombora.
Satnica:

20 – 22h Podela kondoma, edukativnog materijala, razgovor sa posetiocima (Udruženje Prevent)
20h – Plesni performans Kluba umetnika Bina iz Novog Sada i članova plesnog kluba Bolero
20.30h NOVA
21.15h ELEVEN
22h NEOZBILJNI PESIMISTI

Ulaz na Pozitivan koncert biće besplatan, a organizatori pozivaju sve koji planiraju da posete Klub The Quarter da doniraju jedan slatkiš za novogodišnje paketiće koje će Udruženje Prevent podeliti deci koja žive sa HIV infekcijom. Slatkiši će biti prikupljani u klubu neposredno pred koncert i tokom koncerta.

pozitivan koncert

Drugi Pozitivan koncert finansijski su podržale Gradska uprava za zdravstvo Grada Novog Sada i Komercijalna banka.
Facebook stranica Pozitivnog koncerta:
http://www.facebook.com/pozitivankoncertnovisad

Novosadski bend Nova svira autorsku muziku od 2009. godine. Početkom ove godine koncertno su se aktivirali, snimili su singl i spot pod nazivom Sa one strane. Paralelno sa mini turnejom koju trenutno imaju u Vojvodini, bend priprema i spot za novi singl koji je nedavno snimljen. Novu karakteriše gitarski zvuk, tekstovi na srpskom jeziku praćeni rifovima koji ostavljaju snažan autorski pečat.

Bend čine: Slobodan Vuletić (gitara i glavni vokal), Janoš Botka (gitara i vokal), Robert Moldvaji (bubanj i vokal) i Viktor Moldvaji (gitara i vokal).

http://www.facebook.com/adastranova

Alternativni rok bend Eleven nastao je krajem 2008. godine u Šapcu. Već godinu dana kasnije uradili su prvi album A Moment Of Silence. Dve godine kasnije u izdanju Kulturnog Centra Šabac izlazi CD singl Neko čudno vreme/Poslednji put. Prošle godine Eleven je završavio rad na svom drugom albumu pod nazivom Težina okova, izbacuje nekoliko singlova u formi video spotova od kojih se za pesmu Poslednji put emituje na MTV ADRIA kanalu.

Nedavno su imali promene u postavi benda te sada nastupaju u sastavu: Milan Arnautović Firca (bubnjevi), Predrag Daničić (gitara), Miki Stanković (bass), Zoran Kuzmanović (vokal) i Petar Petrović (ritam gitara).

http://www.facebook.com/pages/Eleven11/106935208165

Neozbiljni Pesimisti, proglašeni su za bend 2012. godine. Po mišljenju publike i ekipe muzičke emisije Gruvanje, imaju iza sebe dva albuma i pregršt hitova koje publika horski peva sa bendom, veliki broj nastupa u zemlji i inostranstvu.
Nedavno su objavili novi singl i spot Dobro došli u Švedsku čiju režiju potpisuje Bojan Đurišić sa kojim Pesimisti već duže vreme imaju uspešnu saradnju. Poznati su po odličnoj atmosferi koju prave na koncertima, a novosadska publika ih poznaje jako dobro i uvek rado dolazi na njihove koncerte.

http://www.facebook.com/neozbiljnipesimisti


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :