Drugi muzički URANAK na Srebrnom jezeru raste za još jednu binu!

Datum objave:23.04.2015

Pročitano:5214 puta

Datum održavanja: 30.04.2015 - 03.05.2015

Lokacija: Srebrno jezero

Od 30. aprila do 03. maja na Srebrnom jezeru 50 sati zabave i 15 izvođača na najvećem prvomajskom party putovanju u Srbiji Ničim Izazvan, Dušan Kostrešević, Penthouse band, Me-High-Low, DJ Mixa i DJ Dushawn pridružuju se listi izvođača Uranak festivala.

 

Drugi muzički URANAK na Srebrnom jezeru raste za još jednu binu! | Line Up | Srebrno jezero | 2015

 

Uranak, muzički festival i najveće prvomajsko party putovanje u Srbiji, otvara i treću binu i dnevni OPEN AIR ACTION program u okviru Aqua Club kompleksa na Srebrnom jezeru, za još bolju zabavu i najprivlačniju party destinaciju za mlade u Srbiji.

 

Od 30. aprila do 03. maja nastupaju Beso de Loco, Dušan Kostrešević, DJ Dushawn, DJ Mixa, Željko Vasić na Live stejdžu; Kristijan Petrovski, Nemax Jackmill, Oakich, Phill & Dansmore, Tom Gepard, Tumalon na Urban stejdžu dok će se na Open Air action stejdžu predstaviti DJ Gru, Dushawn & Mixa, Me High Low, Ničim Izazvan i Who See.

 

Drugi muzički URANAK na Srebrnom jezeru raste za još jednu binu! | Srebrno jezero | 2015


Drugi po redu muzički Uranak na Srebrnom jezeru pokazaće da se i u našoj zemlji mogu organizovati odlična prvomajska putovanja i provod za pamćenje kažu organizatori. Tokom trajanja festivala oko 3000 posetilaca iz zemlje i regiona koliko se ove godine očekuje, uživaće u muzičkom programu, dobro osmišljenoj i isplaniranoj celodnevnoj zabavi ali i u upoznavanju sa prirodnim lepotama Srebrnog jezera.


Srebrno jezero kao jedno od naših najlepših izletišta idealna je lokacija za jedan ovakav događaj jer pored svih prirodnih lepota koje nudi, do destinacije se veoma brzo stiže iz gradskih centara Srbije navode organizatori, Puzzle Group i Go2 Travelling, organizacije posvećene omladinskom turizmu. Uranak festival podržala je i opština Veliko Gradište.


U prodaji su ulaznice za sve dane festivala i sve tri bine po jedinstenoj ceni od 1800 dinara kao i pojedinačne karte za svaku festivalsku noć po ceni od 700 dinara, dok je karta za 01. maj, za dnevni OPEN AIR ACTION stage 300 dinara. Cena karte prilagođena je domaćem mladom gostu u nameri da što veći broj mladih može da uživa u festivalu i upozna turističke lepote Srbije, ističu organizatori.

 

www.uranak.org

www.puzzlegroup.org

www.go2travelling.net


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :