Druga ENTER konferencija u aprilu u Beogradu

Datum objave:09.03.2018

Pročitano:871 puta

Datum održavanja: 25.04.2018 - 26.04.2018

Prvu ENTER konferenciju koja se desila aprila 2017. obeležila su neka od imena sjajnih žena koje su aktivne na domaćoj, ali i internacionalnoj IT sceni, oko 500 posetilaca tokom dva dana, preko 20 govornica i govornika i radionice za preko 100 učesnika i učesnica.

 


Ove godine ENTER je zakazan za 25. i 26. april u Jugoslovenskoj kinoteci. Konferencija je ovoga puta posvećen aktuelnim tehnološkim temama, sa posebnim osvrtom na oblasti kao što su Blockchain, AI, Data Science i Internet of Things.

 

“Talks of today, tech of tomorrow” je ovogodišnji lajtmotiv, koji sugeriše da će kroz različite programske celine biti reči o trendovima na tehnološkoj sceni i njihovoj primeni.

 

Ovogodišnji program konferencije sačinjavaće dva formata predavanja: Tech Track i Short Talks, radionice i paneli diskusije. Ovakva programska struktura komunicira sadržaj koji će biti namenjen IT profesionalcima i entuzijastima. Poseban doprinos ENTER daje na polju afirmisanja i povezivanja žena koje se profesionalno bave informacionim tehnologijama, kao i onih koji su tek na početku svoje karijere ili donose odluku o njenom razvoju.

 


Učešće na konferenciji će i ove godine biti besplatno uz obaveznu prethodnu prijavu, koja će biti dostupna početkom aprila.


Konferenciju organizuje udruženje građana Spacevent u saradnji sa međunarodnom mrežom FBIGTW.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :