Drew McDowall i Edit Select kao gosti 18. novembra u Dragstoru

Datum objave:15.11.2017

Pročitano:1743 puta

Datum održavanja: 18.11.2017

Lokacija: Drugstore, Beograd

18. novembar, Drugstore
Lajnap:
VELIKA SOBA
Drew McDowall, Everest Magma, Psalm 7:5, VISIO, Deceitful Barren, Lifecutter
CRNA SOBA
Edit Select, Aleksandar Ivković, Mihajlo

U subotu 18. novembra Dragstor nastavlja seriju programskih razmena sa klubovima iz Evrope pa će se tako nakon posete kluba Institut Fuer Zukunft u avgustu, ove subote predstaviti ekipa kluba i kulturnog centra Macao iz Milana. U noći u kojoj ćemo imati prilike da čujemo eksperimentalne nastupe iz Italije i Slovenije, nastupiće i Dru Mekdaual (Drew McDowall), pionir indastrijal žanra i bivši član legendarnih bendova Coil i Psychic TV. Dru će predstaviti materijal sa svoja dva solo albuma Collapse i Unnatural Channel, koja je 2015. i 2017. godine izdao za američku etiketu Dais Records.

 Podršku iz Milana će pružiti Everest Magma, Psalm 7:5, VISIO i Deceitful Barren, kao i Lifecutter iz Ljubljane. Programski urednik večeri je Vasopressin etiketa iz Milana.
 


Dragstor je već za 1. decembar najavio sledeći veliki događaj u seriji sa ekipom kluba Tresor iz Berlina u kom će zvezda večeri biti legendarni Moritz vo Oswald. U toku su pripreme za događaje sa ekipama klubova Bassiani i Arma 17.Za to vreme u Crnoj sobi HEAR.IT.FEEL.IT.MOVE.IT ekipa gosti Tonija Skota, producenta iz Velike Britanije poznatijeg pod pseudonimom Edit Select. Edit Select je veteran scene poznat po svojim izdanjima za Ostgut Ton, kao i saradnjama sa imenima kao što su: Speedy J, Chris Liebing, Dino Sabatini, Mark Broom... 2007. godine je osnovao etiketu Edit Select Recordings. Njemu će se pridružiti i Aleksandar Ivković i Mihajlo.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :