Dreg show na Fijuk sajmu 8. marta

Datum objave:06.03.2019

Pročitano:1953 puta

Datum održavanja: 08.03.2019

Lokacija: Beograd

Dreg stiže na Fijuk! Dive i divovi beogradske dreg scene nastupaju za vas na dan žena na najraznovrsnijem sajmu stripova i grafika u Beogradu, Srbiji... Jugi... Od ženstvenog plesa do mizoginog besa, od lipsinka do pevanja sa falšom bez pardona i stresa, ove gigantkinje i gigatroni znaju da će vas ostaviti bez daha. Počinjemo sa programom, kao što ste i navikli, u 5-ak u 5, u Imago klubu, 8. marta (Dečanska 14).

 SATNICA:
17h start
20h sitoštampa uživo
23h nagradna igra
23:15h DRAG

PERFORMERKE I PERFORMERI:

Lady K + Dekadenca je kabaretski dvojac koji sarađuje već par godina. Uz jedan klavir i dva mikrofona, vode vas popularnim pesmama kroz svoje latentne ljubavi i egzotične putešestvije!

Lady K – šljokičava rasplamsacija, virtuozna dama za klavirom; biće, muzički sjaj i ton glamuroznih razmera

Dekadenca – proizvod velike ljubavi prema sceni, mjuziklu, brodvejskim i holivudskim divama koje su „veće od života" i koje zahvaljući svojoj veličini opstaju uprkos prolaznosti vremena. Svojim nastupom pokazuje kako je dreg forma umetnosti koja obuhvata scenski pokret, glumu, slikanje i pevanje.

mrs. Lillycafé – Panonska diva, vernica pokojnica, večita udovica, posnija od hleba, a masnija od svega. Svoju karijeru započinje kao Ljubica kafekuvarica u menzi Subotičkog zatvora, gde je naučila sve tajne uspešne žene. Pozom joj je sledio Centralni zatvor, a na kraju crevni.
U menzi upoznaje biznismena sumnjivog poslovanja, nakon čije iznenadne smrti stiče duboki džep, a svoj mir pronalazi u raznim umetničkim oblicima.

DREKI kro – Dejan Kro je očuHo Dajaninih Sinova, životno pogubljen i verovatno će prebiti onog ko je rekao to za njega a i tebe što to sad čitaš

Nikkoletta Starleta – peti Dajanin Sin, solidarna starleta, slepa za muškarce, premijerno izvodi za vas svoj prvi singl

Dragitza Braditza – osmi Dajanin Sin, želi vaše pare na svojoj bradi i to će i dobiti

Indi'saisi – jedanaesti Dajanin Sin, valjda neodlučni/a DJ (?) nije sigurna da li želi da dođe uopšte...

Radna Verzija - Work In Progress – dvanaesti Sin.. i tako...


Više informacija o izlagačima: https://www.facebook.com/events/2208151832610283/
Autor vizuelnih sadržaja za dreg Fijuk: Anna Ehrlemark


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :