DREDDUP, DOJO i AZA GUILLA u novosadskom klubu CK13

Datum objave:05.12.2016

Pročitano:4559 puta

Datum održavanja: 09.12.2016

Lokacija: Klub CK13, Novi Sad

DREDDUP + DOJO + AZA GUILLA
start: 21h

 

DREDDUP, DOJO i AZA GUILLA u novosadskom klubu CK13

Devetog decembra u Novosadskom klubu CK13 nastupaju DREDDUP, DOJO i AZA GUILLA.

 

DREDDUP je nastao 1997. godine u Novom Sadu. Bend iza sebe ima 7 studijskih albuma i mnoštvo koncerata širom zemlje i sveta. Njihov zvuk opisuju kao demonsku elektroniku pomešanu sa industrialom masakra. Nastupali su kao support bendovima poput The Prodigy, Marilyn Manson, Deathstars, Toy Dolls, Laibach… Trenutno rade na novom albumu a na ovom koncertu ćete po prvi put moći da ih čujete u novoj postavi.

 

DOJO aka. Dunja Dačić je pevačica/kantautorka i producent svog one-girl projekta. Od malena se bavi muzikom a 2013. osniva projekat Dojo. Njena muzika je atipična kombinacija filmično-melanholičnih vokalnih deonica i atmosferičnih gitarskih tonova. Kao svoje uticaje, ona navodi sledeće izvođače: Thom York, Pj Harvey, Grimes, Bat for Lashes, Patti Smith, Massive Attack…

 

AZA GUILLA je bend koji je nastao 2015. godine. Rad ovog benda je baziran na stvaranju autorske muzike prožete rapcore/stoner i numetal elementima. Iza sebe imaju nekoliko demo snimaka i jedan novi video spot. Kao svoje uzore navode bendove poput: KoRn, Sepultura, Deftones, Rage Against the Machine… Njihovi koncerti su energični i glasni!

start: 21h
ulaznica: 250 din
FB event
https://www.facebook.com/events/327800010910396/


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :