Drague sprema još jednu odličnu jutarnju žurku u KPTM-u

Datum objave:29.03.2016

Pročitano:4200 puta

Datum održavanja: 02.04.2016

By:Sanja Jakšić

Lokacija: KPTM

Dvojac koji stoji iza pseudonima Drague poznat je po sjajnoj klupskoj atmosferi koju pravi na žurkama i harizmatičnom vajbu koji ima sa publikom, a ovog subotnjeg jutra obećava odličnu zabavu u KPTM-u. Oni kojima se ujutru ne ide kući dobro znaju da se u klubu KPTM od četiri ujutru prave najbolje žurke u gradu.

 

Drague


Ovog puta Drague donosi zvuk koji je proizvod fuzije različitih uticaja house, tech house, electro i techno zvuka, čime će zadovoljiti najrazličitije ukuse publike, a sve će, kao i obično, biti potkovano sjajnom energijom po kojoj je ovaj duo poznat.


Drague (Draž) je producentski duo iz Beograda koji čine St. Drama (Stefan Ramić) i Joe Les Teenah (Đorđe Cvetković). Nakon duge i zapažene karijere na hip-hop sceni, ovaj dvojac je počeo da pokazuje interesovanje za produkciju house i techno muzike.  Njihov prvi album "Metanoia" je najavljen za kraj 2016. godine, a u subotu ujutru će nam prezentovati neke od traka koje se naći na tom albumu. Najavljuju šarolik di-džej set i obećavaju puno pozitivne energije i žestokog ritma.

Ulaz do pet sati je besplatan, nakon toga naplaćivaće se 300 dinara.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :