Dragstor otvara 8. sezonu na pet bina

Datum objave:25.09.2019

Pročitano:2196 puta

Datum održavanja: 27.09.2019

Lokacija: Beograd

Klub Dragstor u petak 27. septembra otvara osmu sezonu, a na lajnapu, na rekordnih pet bina, nalaze se kolektivi, promoteri i didžejevi koji su oblikovali ovaj klub od otvaranja 2012. godine. 

 U velikoj sobi kluba slušamo pet tehno bektubek setova. Rezident didžej Filip Xavi ukrstiće dekove sa Speedyjem, Mihajlo iz HFM ekipe će puštati sa Aleksandrom Ivkovićem. Rope i Kaen iz kolektiva KRШ nastupaju zajedno, kao i RAR i Betomeng iz Music Reactionsa. Luka Concrete i Bojan Vukmirović još jedan su od standardnih Dragstor dvojaca koji će nastupati.


U crnoj sobi imamo izuzetak i jedinog gosta iz inostranstva ove godine. DJ Sundae iz Francuske pridružiće se rezidentima Stevie Whisperu i 33.10.3402, kao i Liletu i Johani iz kolektiva Banda Panda.


33.10.3402 Boiler Room

U Ice Cream Booth-u u hodniku nastupaće Ali Guney, SAUD iz kolektiva SUTRA, Bagheera iz Putnika i Andria. U Chambersima uživo nastupa miljenik publike, neimarski saundklaud reper, kene beri, didžej setove rade Flip, Feloneezy, Dothemath i kolektiv Vatra.

Nikada do sada u isto vreme nije bila otvorena i bašta zajedno sa binama unutra što ovaj lajnap čini rekordnim do sada. U bašti će nastupati veteran Vladimir Janjić, Lule Kompleks, Doo iz Beyond House-a i Disco Not Disco ekipa.

 

Karte za otvaranje ćete moći da kupite na ulazu u klub u petak po ceni od 300 RSD pre i 500 RSD posle ponoći.

 

LINEUP

BIG ROOM
Filip Xavi b2b Speedy
Mihajlo b2b Alexandar Ivkovic
Rope b2b Kaen
RAR b2b Betomeng
Luka Concrete b2b Bojan Vukmirovic

BLACK ROOM
DJ Sundae (FR)
33.10.3402
Stevie Whisper
Lile & Johana


ICE CREAM BOOTH
Ali Güney
SAUD
Bagheera
Andria

CHAMBERS
kene beri Live
Flip
Feloneezy
Vatra
Dothemath

GARDEN
Vladimir Janjić
Kompleks
Doo
Disco Not Disco

 

FACEBOOK EVENT

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :