Dragana Jevtić: Ako želiš da stigneš daleko, koračaj sa nekim!

Datum objave:17.02.2016

Pročitano:5573 puta

Datum održavanja: 19.02.2016

Lokacija: Mikser House, Beograd

Program događaja, petak, 19. februar, 9h Mikser House:

9:00- 9:40AM Doručak
9:40- 9:50 AM Kratak uvod: Anja Aranđelović, Mikser House host
9:50 – 10:10AM Dragana Jevtić: Ako želiš da stigneš daleko, koračaj sa nekim
10:10 - 10:30AM Q&A diskusija
10:30AM Početak divnog i zabavnog dana

 

Dragana Jevtić: Ako želiš da stigneš daleko, koračaj sa nekim! | Mikser House

Globalna tema: Ethics

Ako želiš da stigneš daleko, koračaj sa nekim

Pitali smo Draganu Jevtić, menadžerku i jednu od osnivača Kreativnog mentorstva da nam kaže zašto je tako važno ukoliko želimo da stignemo daleko, da ne koračamo sami nego sa nekim. Svi koji nam se pridruže na ovom predavanju imaće priliku da saznaju više o otvorenom pozivu za učešće u novoj generaciji programa Kreativno mentorstvo.

Kreativno mentorstvo je program koji osnažuje i osposobljava pojedince da se razvijaju deleći znanja i iskustva. Cilj ove inicijative je da se gradi i podstiče zajednica otvorenih, društveno odgovornih i motivisanih pojedinaca, koji su posvećeni razvoju društva koje počiva na znanju, kulturi i kreativnosti.

Filozofija Kreativnog mentorstva je da su lične i mentorske veze proces učenja, a ne postignuća. Program je baziran na vrednostima razmene, razvoja i međusobnog osnaživanja i inspiracije. Iako podstiče individualni razvoj, Kreativno mentorstvo zasniva se na ideji da ostvarene individue šire svoj uticaj u društvu, delujući na svoje kolege, porodicu i prijatelje.

 

Dragana Jevtić: Ako želiš da stigneš daleko, koračaj sa nekim! | CreativeMornings | Mikser House

Dragana Jevtić je živela, studirala i radila širom sveta (SAD - Njujork, Klaifornija i Florida, Francuska i Kipar), za različite kompanije i organizacije, baveći se razvojem poslovanja i međunarodnom saradnjom. Posle nekoliko godina u svetu biznisa, odlučila je da se posveti onome što najviše voli: umetnosti i kulturi.

Dragana se bavi vezom između umetnosti i poslovanja, pokušavajući da poveže najbolje iz dva sveta, kroz projektni menadžment i rukovodstvo učešće u projektima i organizacijama koje se bave kulturom, međunarodnom saradnjom i menadžmentom u kulturi. Posle rada u Turističkoj organizaciji Srbije, na poziciji Tržišne menadžerke za Francusku i zemlje Beneluksa, danas je posvećena Kreativnom mentorstvu u ulozi menadžera, ulažući ogromnu energiju, entuzijazam i iskustvo u ovaj program. I neverovatno uživa u tome!

Mašemo i čekamo vas! I ne zaboravite da dođete u petak.

 

Više informacija pronađite na www.kreativnomentorstvo.com ili direktnim kontaktom putem maila info@kreativnomentorstvo.com


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :