Barutana klub Beograd

DOT VIKEND: Iron, Byp_, Manjane, Bojan Ribić & Nemanja Krstić

Datum objave:28.01.2015

Pročitano:5264 puta

Datum održavanja: 30.01.2015 - 31.01.2015

Lokacija: Klub DOT, Beograd

Petak i subota u beogradskom klubu “Dot” donose nastupe čak pet DJ-eva! Ovog petka, 30. januara, još jednu izvrsnu hip-hop/r’n’b žurku doneće DJ Iron i Byp_, a samo dan kasnije, u subotu 31. januara, trio u sastavu Bojan Ribić, Manjane & Nemanja Krstić obećava još jednu žurku za pamćenje.

 

DJ Iron

 

Iron i Byp_ su imena dobro pozata beogradskim kaberima, naročito onima koji cene kvalitetan hiphop/r’n’b zvuk, prošaran različitim underground pravcima. Ovog petka, 30. januara, njih dvojica nastupiće zajedno u klubu na adresi Francuska 6. Žurka počinje u 23h, a ulaz je free do ponoći. Usijano će biti i ove subote, 31. januara! Gosti za DJ plutom u klubu Dot biće Manjane, Bojan Ribić i Nemanja Krstić, mladi talentovani DJ-evi i producenti elektronske muzike. Slobodan ulaz za posetioce je do ponoći, nakon čega će se napraćivati simbolična cena karte.

 

Byp_

 

Spremajte se za narednu subotu jer dolaze Stanton Warriors! Od kako je kompilacija "Stanton Sessions" 2001. godine osvojila mnogobrojne svetske nagrade, ovaj energični DJ duo zakucao je svoje mesto u svetskom vrhu producenata elektronske muzike. Zapanjujuća produktivnost i kvalitetni ritmovi stvorili su mnogobrojne fanove Stanton Warriors-a, a eksplozivni setovi - nezaboravne žurke! Baš takva jedna žurka čeka Beograđane u subotu, 7. februara u klubu Dot, gde će duo Stanton Warriors nastupiti uz domaću podršku u sastavu Iron, Worke i Necone. Ulaznice po ceni od 800 dinara još uvek se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, a zbog ograničenosti kapaciteta kluba organizatori apeluju da nabavite svoju ulaznicu na vreme.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :