Barutana klub Beograd

Dosem i Nakadia zatvaraju Green Love sezonu

Datum objave:26.11.2016

Pročitano:5075 puta

Datum održavanja: 03.12.2016

Lokacija: SPENS, Novi Sad

U subotu 3. decembra na SPENS-u očekuje nas uzbudljiva žurka i zatvaranje najuspešnije Green Love sezone do sada i to uz DJ-eve koje je publika tražila! 2016. godinu ispratićemo uz veliku žurku koju će predvoditi neka od najvećih svetskih DJ imena - Dosem, Nakadia, Andrew Meller i Kristina Lalić.

 

Green Love Fest


Dosem, čuveni party maker koji stiže iz Španije vlada techno scenom već skoro deset godina. Kao jedan od najuticajnijih španskih DJ-eva današnjice, Dosem sarađuje sa brojnim etiketama kao što su INTEC Carla Coxa i Coyuova SUARA, kao i Halocyan i Break New Soil’. Njegov uspeh meri se i brojnim autorskim izdanjima i trakama koje tresu plesne podijume celog sveta. Neki od njih su njegov treći autorski album “City Cuts” , “Planes & Trains” remiks koji je dospeo na prvo mesto prestižne Beatport Techno liste, remiks Umekove i Mike Valeove trake “All I Want” koji je bio popularan širom sveta i drugi...

 

Dosem

 

Velika lista klubova i festivala na kojima je nastupao čini ga jednim od najvećih producenata u ovom trenutku. Samo neki od klubova i festivala na kojima je nastupao su Berghain (Berlin), Womb (Toyko), Gashouder (Amsterdam), Nitsa Apolo (Barcelona), Rex Club (Paris), Space Ibiza (New York), Ministry of Sound (London) kao i festivali Sónar, Ultra Music Festival, Loveland, Awakenings, BPM Festival i Monegros. Bogatu putovanjima i nastupima, 2016. godinu Dosem između ostalih ispraća u Novom Sadu, 3. decembra na Green Love festivalu.

 

Nakadia


Njemu će se pridružiti jedna od najuspešnijih svetskih ženskih DJ-eva - Nakadia! Odrastajući na Tajlandu, ne vodeći se muzikom drugih producenata niti imajući priliku da sluša uživo DJ-eve, jer klupske scene nije bilo, Nakadia je izgradila sopstveni stil koji je i danas izdvaja u svetu elektronske muzike. Započevši karijeru na malom ostrvu Koh Samui 2003. gde je puštala muziku evropskim turistima, niko nije naslućivao da je čeka velika karijera. Nakadia sada iza sebe ima ozbiljnu listu prestižnih mesta kojima pleni svojim underground zvukom. Njena mešavina Deep Housea, Tech Housea i Technoa čula se od berlinskog “Watergatea” preko londonskog “The Egga”, šangajskog “Lola” do “Glowa” u Bangkoku, dok će Novosađani takođe imati čast da uživaju u muzici ove tajlandske lepotice 3. decembra.


Za DJ pultom naći će se i Andrew Meller a.k.a. Andrija Antić, naš DJ i producent koji pleni densflorovima širom zemlje i regiona. Poznat po svojim autorskim trakama, Andrew se proslavio i napravivši pravu revoluciju na muzičkoj sceni. Nakon 20 godina od pojavljivanja Underworldoovog hita „Born Slippy“ u kultnom filmu Trainspotting, Andrew je napravio reinkarnaciju ove kultne trake koja je već zavladala plesnim podijumima u klubovima, ali i na festivalima. Njegov remiks pustila je čak i mračna techno kraljica Nicole Moudaber, a ako je sudeći prema reakcijama koje Meller dobija, hit će bez sumnje odzvanjati na žurkama širom sveta.
Decembarski Green Love ugostiće i miljenicu beogradske clubbing scene, Kristinu Lalić. Njeni setovi puni energije i jedinstvene kombinacije detroitske škole, minimala i groovy techno-a neće ostaviti publiku ravnodušnim.

Obezbedite ulaznice na vreme


Prvi kontigent ulaznica je rasprodat! Iskoristite drugi promo period i obezbedite svoje ulaznice po ceni od samo 990 dinara!
Karte možete nabaviti na prodajnim mestima Gigs Tixa i na bit.ly/GreenLove-3Decembar


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :