Dorćol Platz: FESTIVAL ČOKOLADE od 25. do 27. oktobra

Datum objave:23.10.2019

Pročitano:12142 puta

Datum održavanja: 25.10.2019 - 27.10.2019

Lokacija: Beograd

Pozivamo vas da posetite FESTIVAL ČOKOLADE, koji se već tradicionalno održava na beogradskom Dorćol Platz-u (Dobračina 59b), u periodu od 25. do 27. oktobra, 10-22h.

 

Festival čokolade

Kao i prethodne dve godine, na trećem Festivalu Čokolade vas čekaju najbolji domaći i internacionalni proizvođači, koji će predstaviti najkvalitetnije i najbolje iz svoje ponude, pa je ovo idealna prilika da ih sve isprobate.

Sadržaj festivala upotpuniće zanimljive radionice, degustacije čokolada i čokoladnih koktela, kao i jedinstvena stručna vođenja kroz raznolike ukuse čokolade i vina. Ukoliko do sada niste probali pasulj sa čokoladom, ovo je pravo mesto za vas. Ovo je prilika da prisustvujete i pravljenju skulptura od čokolade koju će naš vajar praviti na licu mesta!

Pored čokoladnog programa, svakog dana će posetioce zabavljati poznati gradski bendovi – Maja Louis acoustic, B.R.E. Bend, Funkier Project i DJ-evi – Kid Kimi, Miloš Starčević i Millie.

Za dve godine, beogradski Festival posetilo je više od 25.000 ljudi koji su imali priliku da probaju i kupe preko 250 čokoladnih proizvoda, nauče kako se spremaju jela sa čokoladom, isprobaju čokoladne koktele i čokoladno pivo, uživaju u kombinacijama vina, kafe i konjaka sa čokoladom.

Dobro nam došli!
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :