Don t touch the models u klubu DOT: Dress code Black & White

Datum objave:08.02.2017

Pročitano:4468 puta

Datum održavanja: 09.02.2017

By:Nadežda Ivanović

Lokacija: DOT

U klubu DOT u četvrtak 9. februara nešto drugačiji koncept žurke pod nazivom “Don’t touch the models”. To je nova vrsta događaja koja prestavlja modnu umetnost u klupskoj atmosferi. Do ranih jutarnjih časova zabavljaće vas tri dame Teodora Babović, Aleksandra Duende i Nevena Jeremić, koje će pored svoje klasične DJ uloge, ove večeri uživati i u ulozi modela, dok puštaju muziku, naravno.

 

“Don’t touch the models”

 

Pored njih biće još trendsetera koji će u klubu đuskati u kreacijama i frizurama veoma talentovanih modnih dizajnerki Andree Jovanovske i Ane Trošić Trjaković, hair artista Simone Mura (Rossano Ferretti Hairspa) i mnogi drugih. Sve se dešava na licu mesta početkom večeri dok ćemo kasnije svi đuskati do jutra uz pregršt ukusnih koktela po promotivnim cenama.

Tri dizajnera, tri devojke za mix pultom, tri šminkera, hairstyle i pregršt urbanih ljudi, kako u svojoj svakodnevnici, tako u ulozi modela. Od fashionweeka do undergraunda. Na vama je da odlučite u kom segmentu ćete se pronaći. Žurka traje celu noć, ukoliko dođete na vreme videćete segmente dobrog ukusa, visoke mode i dobre žurke. Jednostavno, mnogo je razloga da ne propustite ovaj jedinstveni audio-vizuelni koktel! 

 

Dress code Black & White, a upad je free. 

Simone Mura ( Saimon Webber ) - hairstylist and cut live performans

Bojana Drašković - makeup stylist and makeup art live
https://www.instagram.com/mademoiselle.erzsebet/

Ana Gajić - makeup stylist and makeup art live

Anđela Novaković - makeup stylist and makeup art live

 

Više informacija na Facebook eventu


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :