DOJO u klubu Knap

Datum objave:19.11.2019

Pročitano:1633 puta

Datum održavanja: 20.11.2019

Lokacija: Beograd

Ovog četvrtka, 21. novembra, u Knap Club-u u 21.00 svoj koncert imaće DOJO.

Šta se događa u tom imaginarnom filmu svako od vas može sam da izmašta, ali ono što je bitnije za ovu priču je kako takvu scenu na pravi način obojiti zvukom, kako joj dati senku, šum, nemir, jezu...? Takav zadatak kao da je sebi zadala Dunja Dačić ili Dojo.

 

Dojo

Dve godine od prvog izlaska na binu kao Dojo. i nešto više od godinu dana od EP izdanja "Endings", Dunja Dačić objavljuje svoj prvi studijski album "Solstice", koji je u potpunosti napravila sama - od sviranja i pevanja, preko snimanja, miksa do (post)produkcije. "Solstice" je uznemirujuća šetnja kroz različita stanja, borbe, uspone i padove, koja na kraju uspeva da nas dovede do nade, tog tanušnog zraka svetlosti koji se probija kroz slojeve teskobe i crnila.
Zamislite jednu scenu u filmu maestra Hajaoa Mijazakija, u kojoj na ivici šume, tamo gde se sastaju dan i noć, jesen i zima, dobro i zlo, sede i razgovaraju animirani likovi koji bi u nekom drugom, paganskom, svetu mogli da budu Rjuiči Sakamoto, Kejt Buš i Tom Jork. I tako njih troje sede, tog specijalnog dana - solsticija, kada je najduža noć u godini i kada se sunce ponovo rađa, i pričaju o tome kako pobediti strahove, kako se izboriti sa depresijom, kako prihvatiti svoje dijagnoze i kako živeti život, po svojim pravilima i po svaku cenu.

FB Event: DOJO / Knap Club


Ulaz će iznositi 300RSD na vratima kluba.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :