Barutana klub Beograd

Dobrom muzikom protiv kiše: Topljenje na Dnevnom rejvu

Datum objave:19.04.2017

Pročitano:4557 puta

By:Tijana Ristić

Lokacija: Rokanje

Ekipa Dnevnog Rejva vas poziva na jako topljenje od 18h u klubu Rokanje (Cetinjska 15) koje je sudeći po vremenskoj prognozi danas - svima preko potrebno!

 

Dnevni rejv: Topljenje u Rokanju

 

Topićemo se ušuškani uz masne i seksi beatove dobro poznatog Marka Vukovića koji je u sastavu jednog od najangažovanijih i najsvestranijih elemenata pionirske ekipe beogradskog klabinga - Happy People. Nakon 15 godina vrtenja i produciranja traka ne da ne gubi gruv nego deluje kao da se sve vreme samo lagano zagreva za meč koji je tek pred njim. Takođe, tu je i mlada nada domaće tech-house scene Roxa, čiji prvi debi album izlazi 26. maja za Baikonur Recordings.

 

Organizatori su obezbedili kao i uvek free bure piva za one koji dođu ranije. A ovoga puta na žurci će biti i Safe_House ekipa koja će zabeležiti najbolje momente sa Dnevnog rejva. Ulaz je 150 dinara, a takođe ćete moći da kupite karte i za letnje Topljenje po promotivnoj ceni od 950 dinara na koje nam dolazi legendarni Boris Brejcha i organizatori vas pozivaju da dođete popodne da se kvalitetno zagrejete za ludilo koje vas očekuje na leto. 

 

Nego, jel znate zašto Boris Brejcha nosi masku?


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :