Dobar provod uz Tuborg - BIG SNOW FESTIVAL

Datum objave:15.03.2012

Pročitano:4203 puta

Poznat kao nezaobilazan partner dobrog provoda, brend Tuborg kompanije Carlsberg Srbija, podržaće najveći zimski muzički festival u jugoistočnoj Evropi, “Big Snow festival”, koji će biti održan u periodu od 19. do 25. marta, na Kopaoniku.
 


Ljubitelji dobre zabave se naredne nedelje sele na Kopaonik gde će imati prilike da uživaju u dobroj muzici, suncu, planini i odličnom osveženju u vidu Tuborga. Festival organizuju EXIT tim, osnivači EXIT festivala i MK Mountain Resort, lider planinskog turizma na Balkanu uz podršku Skijališta Srbije i Ministarstva za ekonomiju i regionalni razvoj republike Srbije.
 
U okviru muzičkog programa festivala, potvrđeno je više od 100 vrhunskih svetskih, domaćih i regionalnih izvođača koji će nastupiti na preko 10 bina. Neki od njih su Basement Jaxx, DJ Fresh, MS Dynamite, Freestylers, Darkwood Dub, Disciplin a Kitschme, Eyesburn, Rambo Amadeus, a očekuje se najava i novih izvođača, koji će posebno obradovati domaću publiku, kako nagoveštavaju organizatori.
 
Noćne bine su mesto gde će se odigravati glavni program festivala – pre svega na centralnoj bini u okviru dvorane hotela Grand, koja prima do 4000 ljudi, gde će nastupiti glavni najavljeni izvođači. Postojeći klubovi, barovi i restorani pretvoriće se u mesta festivalske zabave koja traje do jutarnjih sati a gde će biti zastupljeni različiti muzički pravci urbane scene. Tuborg je brend koji se oduvek vezivao za dobru muziku i važne muzičke događaje u Srbiji. Dobar provod je zagarantovan jer, gde je Tuborg tu je i zabava!

Pošalji mail na karte@urbanbug.net i možda osvojiš komplet!

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :