Barutana klub Beograd

DNEVNI REJV na Kalemegdan Summer Festu: Doživi #TOPLJENJE uz zalazak sunca

Datum objave:18.05.2016

Pročitano:7064 puta

Datum održavanja: 12.06.2016

By:Tijana Ristić

Lokacija: Kalemegdan, Beograd

Kalemegdan Summer Festival održaće se od 10. do 12. juna, a poslednjeg festivalskog dana organizatori će iznenaditi ljubitelje kvalitetne muzike i dobrog provoda spektaklom pod nazivom "DNEVNI REJV" - koji će se održati 12. juna od 16 do 02 časa. Nakon toga očekuje se serijal zvaničnih afterpartyja. 

 

Kalemegdan Summer Festival: Dnevni rejv

 

Na Dnevnom Rejvu će nastupati domaća ekipa od preko 20 di-džejeva u b2b sastavu kako na glavnom tako i na ˝TOPLJENJE FRIENDS˝ stejdžu čiji su, tog dana, domaćini Sunday Beat & Grotto.


„Pozivamo sve rejvere da dođu na dnevnu žurku i dožive pravo #TOPLJENJE uz zalazak sunca na jednoj od najlepših lokacija u gradu i uživaju uz muziku najboljih izvođača domaće elektronske muzičke scene. Pratite naše stranice ili nađite našu REJV POLICIJU u gradu kako biste osvojili pozivnicu za DNEVNI REJV“

 

Trodnevne ulaznice za Kalemegdan Summer Festival koji se održava uz podršku Heinekena, od danas su u prodaji po ceni od 1.100 dinara za sva tri dana festivala. Takođe, u prodaju su puštene i jednodnevne ulaznice, koje možete nabaviti na blagajnama Eventima i DD tickets-a po ceni od 800 dinara za 10. i 11. jun, kada nastupaju zvezde festivala Sam Paganini i Booka Shade.


Više informacija o događaju možete naći na Facebook eventu i www.kalemegdansummerfestival.com.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :