Dnevne EXIT ulaznice od sutra u podne po poklon ceni!

Datum objave:16.05.2017

Pročitano:3663 puta

Datum održavanja: 06.07.2017 - 09.07.2017

Lokacija: Petrovaradinska tvrđava, Novi Sd

Najbrži fanovi EXIT festivala će sutra, u sredu 17. maja od 12 časova, imati jedinstvenu priliku da nabave jednodnevne ulaznice za festivalski dan po sopstvenom izboru. Broj ulaznica po specijalnim, poklon cenama od samo 1.990 dinara za četvrtak i nedelju, 2.490 dinara za petak i subotu, te 2.990 za sredu, nulti dan sa Kilersima, veoma je ograničen i biće dostupan sutra od podne na centralnoj blagajni Gigstixa u tržnom centru Pariski magazin u Novom Sadu.

 

Exit festival 2017 - dnevne ulaznice


Veoma ograničeni kontigent ulaznica po ovoj poklon ceni za sve ostale fanove iz cele Srbije biće dostupan od 15h putem svih blagajni iz prodajne mreže Gigstix, te putem sajta exitfest.org. Nakon isteka veoma ograničene količine jednodnevnih ulaznica, njihova naredna cena biće viša. Ukoliko se ne rasprodaju do festivala, zbog velikog interesovanja koje ove godine vlada za EXIT širom cele Evrope, na ulazu na Petrovaradinsku tvrđavu od 5. do 9. jula, finalna cena jednodnevnih ulaznica biće dosta veća.

U toku je i omiljena akcija EXIT fanova u kojoj društvo koje zajedno kupi četiri ulaznice za EXIT, trodnevne Sea Dance ili za celu EXIT Avanturu, petu dobija na poklon! Četvorodnevne ulaznice za EXIT (6-9. jul) prodaju se po ceni od 6.990 dinara, a petodnevne ulaznice za festival (5-9. jul) za samo dodatnih 1500 dinara obuhvataju još i sredu, Day Zero sa Kilersima! Akcija 4+1 odnosi se i na ulaznice za EXIT Avanturu (EXIT 4 dana + Sea Dance), gde društvo koje kupi četiri ulaznice za Avanturu po ceni od 7.490 dinara, petu dobija na poklon.

Putem sajta exittrip.org prodaju se i turistički aranžmani koji sadrže ulaznicu i smeštaj za EXIT ili za celu EXIT Avanturu.

EXIT tim ove godine spojiće čak četiri festivala u Hrvatskoj, Rumuniji, Srbiji i Crnoj Gori u veliko EXIT Leto ljubavi 2017. EXIT će ove godine početi dan ranije, u sredu, 5. jula na tzv. nultom danu festivala, kad nas očekuje spektakl godine i nastup sastava The Killers, a njima će se do 9. jula na binama širom Petrovaradinske tvrđave pridružiti i Liam Gallagher, Years & Years, Rag'n'Bone Man, Jake Bugg, Paul Kalkbrenner, Hardwell, Solomun b2b Dixon, Jamie Jones, Jason Derulo, Roisin Murphy, Nina Kraviz, Black Coffee, Hot Since 82, Duke Dumont, Robin Schulz, Alan Walker, Lost Frequencies, Noisia, Foreign Beggars, Princess Nokia, Discharge, The Damned, Recondite, Dax J, Function, Antigone b2b Francois X i brojni drugi.
 


vrh strane
Komentari (1)
Pošalji komentar
Dejan
17.05.2017 11:56
Preskupi ste a ovo bi trebalo da budu promotivne cene ?!? Exit d.o.o. (tj. LTD)


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :