Đule Van Gog poziva sve dobre ljude da se uključe u akciju!

Datum objave:08.10.2015

Pročitano:6008 puta

Datum održavanja: 16.10.2015 - 17.10.2015

Đule Van Gog, jedan od najenergičnijih srpskih rokera ponovo je dokazao da je, pored velikog muzičara i veliki čovek i da podržava mlade ljude svih muzičkih pravaca. Naime, on se priključio velikoj humanitarnoj akciji Dance 4 Manya, na koju niko nije ostao imun. Poznati srpski di-džej Manya, Nemanja Ivanović, boluje od retkog oblika maligne bolesti, a njegovo lečenje u Nemačkoj košta 120 000 eura.

 

Đule Van Gog poziva sve dobre ljude da se uključe u akciju! | Dance 4 Manya

Upravo to je bio povod da se ujedini cela srpska scena elektronske muzike i napravi najveći događaj ikada viđen u Beogradu, Dance 4 Manya festival, koji se održava 16. i 17. oktobra u BelExpo centru.

Na festivalu će nastupati zasigurno najveća domaća imena domaće elektronske muzike: Marko Nastić, Dejan Milićević, Erick Kasell, Danijel Čehranov, The Wreckage, Kristijan Molnar i mnogi drugi.

U ovu akciju uključio se veliki broj javnih ličnosti: Andrija Milošević, Aleksandar Radojičić, Viktor Savić, Miloš Biković, Tamara Aleksić, Ana Štajdohar, Sara Jovanović i mnogi drugi.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajnama Eventim-a i DD Tikets-a po ceni od 500 rsd za jedan, odnosno 800 rsd za oba dana festivala.

www.zamanju.rs.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :