Djix, TeachR i Lost Document vas zagrevaju za poslednje i najluđe veče Exita

Datum objave:09.07.2016

Pročitano:5036 puta

By:Marija Joksimović

Lokacija: Petrovaradinska Tvrđava, Novi Sad

Četvrti i poslednji dan Exit festivala na Urban Bug Stageu otvoriće Djix, TeachR i Lost Document  - trojac kome će ovo biti premijerni nastup na našoj bini, pa nema sumnje da će dati sve od sebe kako biste im dobro upamtili imena. Kažu da će ovo biti najluđi warm up za najbolje i najluđe veče na festivalu, pa nemojte da ih propustite na Urban Bugu u nedelju od 19h.

 

TeachR

TeachR


Koliki je izazov raditi B2B2B setove i zašto je poseban osećaj raditi takav set baš sa ovom ekipom?


TeachR: Pre svega izazov je nastupati na renomiranom festivalu kao što je Exit, a dodatan izazov je triple back set. Sa Djixom sam imao prilike da nastupam zajedno u b2b varijanti, dok sa Lost Documentom nisam imao prilike da ukrstim bitove.

Lost Document: Veliki je izazov je pogotovo što ću prvi put deliti pult sa nekim. Dosad su bili solo nastupi, tako da se radujem novom iskustvu.

Djix: Kad radite b2b set, važno je da se dobro poznajete sa kolegom sa kojim radite, da ste "uigrani" i da u svakom trenutku znate kako on razmišlja. Ukoliko se ne poznajete, važno je da vi imate muzičku širinu i iskustvo, kako bi set bio uspešan. U oba slučaja, to je značajan izazov. Izazov je veći i samim tim što će nas na bini biti trojica i što, pored TeachRa sa kojim gotovo standardno radim b2b imamo i Lost Documenta sa kojim se sada upoznajemo. No, po onome što do sad znam o obojici, bićemo mi dobar tim, u kome spajamo iskustvo i odličnu tehniku, tako da bi to trebala biti dobitna kombinacija - biće dovoljan i međusobni pogled da se bez problema uklopimo u set i zagrejemo publiku u nedelju na pravi način, za najbolje veče ovogodišnje Exit magije.

 

Djix

Djix

Koji je najbolji trenutak koji pametite na Urban Bug Stageu? Ili ako prvi put nastupate kakve su vam prve impresije?


Djixx: Godinama sam obavezni posetilac, tako da mi je izuzetno drago što ću sada biti i sa te, “druge” strane. Ne mogu reći da je “dream come true”, to ću reći kad dođem do Dance Arene (smeh), ali eto, drugi omiljeni stejdž, na omiljenom festivalu… Izuzetno lep osećaj.
TeachR: Uvek sam govorio da ne treba potcenjivati manje stejdževe i di-džejeve koji tamo vrte, jer sam se jednako dobro provodio i na njima kao i na glavnim stejdževima raznih festivala. Nadam se da će zbog mog/našeg seta publici ostati Urban Bug u lepom sećanju.
Lost Document: Prvi put ću biti na bini, tako da očekujem dobar provod i pozitivnu energiju.

 

Lost Document

Lost Document

Kakav set spremate za ovaj Exit, šta publika može da očekuje?


Lost Document: Imajući u vidu da otvaramo program može se očekivati laganiji ritam, kao uvod za ono što sledi.
Djixx: Spremam laganiji deep-tech set, obzirom da otvaramo nedelju. Mada, ukoliko kolege budu energičnije, biće i nekih kečeva u rukavu. No, eto, očekuje vas pravi, pravi warm up set za najbolje veče na ovogodišnjem Exit festivalu. Tako da, poranite u nedelju, izbegnite gužve i dođite na Tvrđavu ranije - žurka koju ne želite da propustite počinje od 19h na Urban Bugu! Vidimo se!
TeachR: Zakuvaću malo masniji set, nadam se da to neće smetati publici.

 

Urban Bug Stage ove godine donosi #triplemagic na Exit u okviru koga će kroz triple back setove nastupiti 117 di-džejeva.

Prati nas na Facebook stranici Urban Bug Stage.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :