Đavo iz jagode opet u Domu sindikata: Stand up komedija Srđana Dinčića

Datum objave:25.04.2016

Pročitano:5301 puta

Datum održavanja: 13.05.2016

Lokacija: Dom sindikata, Beograd

Novi stand up Srđana Dinčića „Đavo iz jagode“ na turneji je od novembra prošle godine. Beogradska premijera održana je 2. aprila u Dvorani Doma sindikata i karte su bile rasprodate. Zbog velikog interesovanja, Standup.rs pre letnje pauze organizuje još jedan termin i to 13. maja u 20 časova, takođe u Dvorani Doma sindikata.

 

Srđan Dinčić - Đavo iz jagode / Foto: Aleksandar Dmitrović

Srđan Dinčić - Đavo iz jagode / Foto: Aleksandar Dmitrović


Srđan Dinčić je poznat kao fenomenalan stand up komičar, jedan od scenarista emisije “Veče sa Ivanom Ivanovićem”, kao i učesnik / voditelj emisije "Četiri i po muškarca" a sa organizacijom Standup.rs snimao je emisiju Stand up & more za Comedy central Extra. Ima iza sebe skoro hiljadu nastupa u proteklih pet godina, a osim toga bio je učesnik svih festivala stand up komedije u regionu, dok je jedan od headlinera StandUpFest-a već petu godinu.

Dva one man showa koje izvodi proteklih godina jesu “Ispod nevidljivog kišobrana” i “Laž prema istinitom događaju”. U 2013. godini je imao prilike da nastupi i najavi dva velika komičara, Eddiea Izzarda i Dylana Morana koje je tada ugostila u Beogradu organizacija Standup.rs.

 

Đavo iz jagode napunio Dom sindikata / Foto: Aleksandar Dmitrović

Đavo iz jagode napunio Dom sindikata / Foto: Aleksandar Dmitrović

Matični klub organizacije Standup.rs je Ben Akiba comedy club & bar, gde Srđana Dinčića možete pogledati u klupskoj atmosferi ali ne samo njegov stand up nastup već i njegov nastup sa kolegama, u okviru programa “Improvizacija komedije”.

 

Srđan Dinčić

Srđan Dinčić

Ovako svoj novi stand up vidi Srđan:


''Đavo iz jagode'' je topla ljudska priča između ostalog i o tome kako se trideset kilograma plašljivog krzna trese zbog grmljavine, tinejdžerka mrzi svet a posebno svoje šiške, kako jedan ucveljeni mladić otkriva svojstva vagine koja mogu promeniti tok čovečanstva, a najgori tata ikad se bori za svoje mesto pred televizorom sa koga se čuju vesti da su neki ljudi umrli ali da će se živeti bolje. A sigurno hoće već sledeće godine. Ili one tamo...

 


Cene ulaznica su 600, 800 i 1.000 dinara i mogu se kupiti na blagajni Doma Sindikata ili online www.ticketline.rs.

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :