DJ RatoÓ iz Perua donosi zvuke daleke egzotike u KPTM dvorište

Datum objave:31.05.2017

Pročitano:3678 puta

Datum održavanja: 04.06.2017

By:Sanja Jakšić

Lokacija: KPTM

Party at four, koncept jutarnjih žurki u klubu KPTM postaje sve zanimljiviji, a ove nedelje, 4. juna s početkom od četiri sata ujutru predstavljamo vam pravi letnji groove i specijalnog gosta iz Perua RAToÓ-a koji će na autentičan način preneti zvuke daleke egzotike u KPTM dvorište. Domaću podršku pružiće Mandić i Depra.

 Paulo Rathbone aka RatoÓ deo je peruanske elektronske scene preko 16 godina tokom kojih je učestvovao u njoj i kao klaber, organizator eventova ali i DJ. Apsolutno obožava vortex pozitivne energije, dobre zabave i sjajne muzike, pa upravo takvu ekipu i okuplja na svojim žurkama. Za njega kažu da je pravi čarobnjak dobre atmosfere koju tako spontano stvara bilo da je u ulozi organizatora nekog događaja ili DJ-a. Iako je u DJ vode zakoračio relativno skoro, pre pet godina, na izvrstan način koristi svoje iskustvo iz klabinga i energiju koju je prikupljao kao deo publike.

 

Povezivanje sa publikom u svakom smislu je obavezan deo svake žurke na kojoj radi, a svodi se na jednostavno prepuštanje trenutku u kom se nalazi, energiji koju nosi specifično mesto i spontanosti koja dolazi sama po sebi tokom noći ili jutra

Volećete njegove eklektične setove, obogaćene trippy, groovy notama upakovane u jedinstveni minimal/tech/house paket.
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :