DJ Matej Rusmir nastupa na izložbi ''Remiks'' Izvanrednog Boba

Datum objave:23.09.2021

Pročitano:369 puta

Datum održavanja: 24.09.2021

Lokacija: Beograd

Nesvakidašnja izložba vizuelnog umetnika, Izvanrednog Boba, koja se do 7. oktobra dešava u galeriji Podroom, Kulturnog centra Beograda, svakodnevno privlači pažnju posetilaca. Naime, umetnik na ovoj izložbi interpretira svoje viđenje grafičkih radova drugih umetnika, koje uklapa sa muzikom u jedinstvenu ritmičku celinu.

 Izloženi radovi su video animacije i svetlosne instalacije koje su u različitim oblicima izlagane u klupskim ambijentima, ali nikada zajedno.

Izvanredni Bob uspeva da transformiše prostor galerije Podroom, koji je bez prozora i bez svetla u prostor kluba. Njegov cilj je da priušti clubbing experience posetiocima izložbe i da predstavi radove koji su nastali proteklih godina u klupskom kontekstu - da remiksuje radove drugih aktera klupske scene, grafičkih dizajnera Stefana Unkovića i Vladimira Crvenkovića, kao i fotografa Stefana Danilovića. Transformacijom galerijskog prostora u klupski, stvara se meta prostor, hyper-space sa konstantnom igrom svetlosti i pokreta.

Svakog petka, umetnik organizuje žurke u galerijskom prostoru na kojima nastupaju odabrani DJ-evi. Izložbu je otvorio DJ Marko Milosavljević, prošlog petka je nastupao Feloneezy iz DJ kolektiva Mystic Styles, a ovog petka od 19:00 do 22:00 za DJ pultom je Matej Rusmir.

 

Petak, 24. septembar od 19:00 - 22:00

Izložba ''Remiks'' je otvorena do 7. oktobra 2021.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :