DJ LAG će predstaviti mračan, hipnotišući zvuk Durbana na RBMA žurci u Beogradu

Datum objave:04.05.2017

Pročitano:3896 puta

Datum održavanja: 06.05.2017

By:Milica Čule

Lokacija: Drugstore

Red Bull Music Academy žurka biće održana u subotu 6. maja u beogradskoj techno katedrali, a na njoj će nastupiti DJ LAG iz Južne Afrike. Ljubitelji elektronske muzike će prvi put imati prliku da uživo čuju jednočasovni set najnovijeg zvuka koji potiče iz urbanih sredina Južne Afrike. U našu prestonicu DJ Lag donosi 'Gqom' - mračan, hipnotičan zvuk iz Durbana, poslednju senzaciju u savremenoj klupskoj muzici.

 

DJ Lag

 

Nastupima na nekoliko većih festivala u Africi, te na 'Boiler Roomu' u Johanesburgu, DJ Lag je svojim minimalnim i perkusivnim zvukom za kratko vreme privukao pažnju na globalnoj sceni. Usledila su izdanja za evropske izdavačke kuće i spot za singl 'Ice Drop', koji uverljivo prenosi atmosferu predgrađa u kojima je nastao 'Gqom'.

 

RBMA Night - DJ Lag


Domaću podršku pružiće mu članovi lokalnih organizacija Idemo Na Mars i Mystic Stylez: DJ Flip, Feloneezy i Rex Regis, dok će na drugoj bini nastupiti MKDSL uživo, Jackie Dagger i Stevie Whisper. Nakon Beograda, Lag leti pravo za Njujork gde nastupa na Red Bull Music Academy Festivalu rame uz rame sa umetnicima poput Solange i Gucci Mane.

 

 

Red Bull Music Academy je međunarodna putujuća serija muzičkih radionica i festivala - platforma za sve koji oblikuju budućnost muzike. Ulaznice za ovaj događaj mogu se kupiti po promotivnoj ceni od 300 dinara u Zaokretu (Cetinjska 15). Više informacija na Facebook eventu


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :