DJ KONKURS: Serbia Wonderland Festival pruža priliku mladim talentima!

Datum objave:03.04.2015

Pročitano:4845 puta

Datum održavanja: 12.04.2015

Lokacija: Kalemegdan, Beograd

Veliki Serbia Wonderland Festival, koji raste iz godine u godinu, sa tendencijom da postane simbol vrhunskog provoda i samim tim Beograd postavi na mapu velikih evropskih, a onda i svetskih festivala, još jednom je pokazao da pored toga što u glavni grad dovodi megazvezde iz sveta DJ-inga, pruža priliku i domaćim mladim talentima da pokažu svoje umeće. Ovo je jasan pokazatelj da Serbia Wonderland Festival ima za cilj da utiče na celokupnu muzičku scenu i u Srbiji napravi pravu muzičku revoluciju.

 

Serbia Wonderland Festival pruža priliku neafirmisanim DJ-evima! | Konkurs | Beograd | 2015


DJ konkurs organizuje se za sve neafirmisane DJ-eve, koji prilikom prijavljivanja treba da pošalju svoje biografije i mikseve u trajanju od najviše 30 minuta, na e-mail adresu: swkonkurs@gmail.com. Muzički žanrovi koje ovaj DJ konkurs obuhvata kreću se negde od electro, progressiv house zvuka, preko big room-a, do uplifting trance-a, trap-a i hardstyle-a. Rok za slanje mikseva je 12. aprila, nakon čega će se svi DJ miksevi, za koje se proceni da ispunjavaju kriterijume kako po pitanju muzičkog žanra, tako i po pitanju kvaliteta, objaviti na oficijalnoj stranici Serbia Wonderland Festivala.

 

Serbia Wonderland Festival pruža priliku neafirmisanim DJ-evima! | Konkurs | Beograd | 2015


Od svih objavljenih, onih 10 koji budu izazvali najviše pozitivnih reakcija kod publike, ulaze u uži krug, nakon čega će žiri, koji čine rezidenti Serbia Wonderland Festivala- Ivee iz Zap Me Strobe-a, Rosske i Cavin Viviano odabrati 3 pobednika. Sva tri imaće priliku da nastupaju na Jumbus tematskim žurkama, koje se svakog četvrtka organizuju u klubu Plastic, a najbolji među njima dobiće priliku da stane pred publiku velikog Serbia Wonderland Festivala.


Podsetimo, promo karte po ceni od 2000 RSD, za ovogodišnji Open Air, 2. i 3. jula mogu se nabaviti na svim blagajnama Eventima i u prostorijama Jungle Tribe-a, Gospodar Jevremova 49, samo do 05.aprila!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :