DJ i producent Andy Rourke donosi dašak Ibice u klub DOT!

Datum objave:25.02.2015

Pročitano:4528 puta

Datum održavanja: 27.02.2015 - 28.02.2015

Lokacija: Klub DOT, Beograd

Zajedno sa porastom temperature u Beograd stiže i pravi dašak Ibice! Naime, DJ i producent Andy Rourke, rezident u nekolio klubova na ovom španskom ostrvu, biće gost za DJ pultom beogradskog kluba Dot ove subote, 28. februara. Njemu će se za pultom, u vidu domaće podrške pridružiti Bross. 

 

DJ i producent Andy Rourke donosi dašak Ibice u klub DOT! | Beograd | 2015

 

Otkad se preselio na magično mediteransko party ostrvo, Endi Rurk je zahvaljujući brojnim gigovima uspeo da usavrši svoj deep funky stil sa nu-disco elementima. Na spisku njegovih rezidentura na Ibici nalaze se klubovi Ushuaia Tower i Boom!, a ovaj miksevi ovog momka krase plejliste radio stanica poput Ibiza Sonic i Ibiza Global Radio. Ove subote, 28. februara, Rurk će nasupiti u klubu Dot uz pratnju domaćeg DJ Brossa. Ulaz je free do ponoći.

 

Smoking Beats | Klub DOT! | Beograd | 2015

 

Još jednu priliku da čuju neke od najboljih r’n’b i hiphop hitova imaće oni koji dođu u Dot u petak, 27. februara, jer je tada na programu još jedna Smoking Beats žurka. Kao i do sada, za DJ pultom biće Фake Casual i Byp_, a ulaz je slobodan do ponoći.


Mart će imati sjajan početak jer več 1.3. u Dot dolazi sjajni LTJ Bukem. Ovo će biti specijalan nastup za ograničen broj posetilaca, zato nabavite svoju ulaznicu na vreme! Karte po ceni od 400 dinara u pretprodaji su na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa. Pratite Dot na Fejsbuku i uvek budite u toku sa najvažnijim klupskim događajima u gradu: www.facebook.com/dot.belgrade


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :