DJ FUNKERMAN U MAGACINU - Ljubitelji elektronske muzike uživali u nesvakidašnjem performansu

Datum objave:21.11.2011

Pročitano:3068 puta

By:Danko Gojak

JÄGERMAISTER OKUPIO LJUBTELJE DOBROG PROVODA NA NASTUPU DJ FUNKERMANA U KLUBU MAGACIN
 
Ljubitelji noćnog provoda i elektronske muzike uživali u nesvakidašnjem muzičkom performansu slavnog holandskog DJ-a i producenta.
 
Čuveni Jägermeister okupio je ljubitelje dobrog provoda, na žurci održanoj u klubu Magacin. Za dobru atmosferu se pobrinuo poznati holandski DJ i producent, DJ Funkerman, koji je poštovaocima elektro zvuka priredio nesvakidašnji muzički performans. Uz ledeno hladne Jäger šotove, prisutni su uživali u muzičkom spektaklu i DJ nastupu ovog umetnika. Uz kombinaciju energične muzike i savršenog zvuka, atmosfera je tokom večeri u klubu Magacin dovedena do usijanja.


 
Ovaj čuveni DJ i producent  postao je sinonim za dobar noćni život i clubbing  širom sveta, a njegovi nastupi u mnogim svetskim klubovima već godinama posetiocima pružaju nezaboravnu zabavu.
 
Fenomen „Jägermeister“ tradicionalno privlači ljubitelje dobrog provoda, a gostovanje DJ Funkermana je još jedna potvrda da je „Jäger“ poznat po “divljim” žurkama i odličnoj zabavi. Ovaj brend takođe je jedan od najpopularnijih i nalazi se među top osam brendova alkoholnih pića u svetu.
                                                                                                                                 
DJ Funkerman, poznat i kao Ardie van Beek, čuveni je DJ i producent, ali i osnivač Flamingo Recordingsa. Sredinom devedesetih bio je jedan od pionira talasa house muzike. Vrednim radom pozicionrao se kao jedan od vodećih svetskih DJ-eva, a 2004. je sa svojim kolegama, producentom Rafom i DJ Fedde la Grandom, osnovao producentsku kuću Flamingo Recordings, koja je tokom svog postojanja objavila neke od najvećih house hitova kao što su „Speed Up“, „Put your hands up for Detroit“ i „3 Minutes to explain“. Osim brojnih nastupa na najboljim svetskim festivalima i u klubovima širom sveta, ove godine nas očekuje i Funkermanov debi album. Za informacije o DJ Funkermanu posetite www.funkerman.com

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :