DJ Funkerman @ Magacin - Petak, 18.11. od 23h

Datum objave:18.11.2011

Pročitano:2703 puta

By:Olivera Petrović

Jägermeister Vas sa zadovoljstvom poziva na nastup DJ Funkermana, čuvenog holandskog producenta i DJ-a, koji će biti održan u beogradskom klubu Magacin! Uz dobro poznate bitove svojih elektro hitova, kao i uz brojne remixe popularnih pesama, ovaj svetski poznat DJ pružiće Vam nesvakidašnji muzički performans i najbolji provod u gradu.
 
Dođite da čuvenim ledeno hladnim Jäger šotovima hladimo vrelu atmosferu!
 
Očekujemo Vas!
 
Vreme: Petak , 18. novembar 2011. sa početkom u 23 časa
 
Mesto: Klub Magacin, Karađorđeva 2, BeogradDJ Funkerman spada u red čuvenih holandskih, ali i svetski poznatih DJ-eva. Osim DJ-inga bavi se i produkcijom, a zajedno sa Fedde la Grandom, osnivač je i izdavačke kuće Flamingo Recordings koja je objavila neke od najvećih house hitova.
Osim hitova Speed Up i 3 Minutes to Explain, poznat je i po brojnim remix obradama, a ove godine izaćiće i njegov dugo čekani album.  
 
Jägermeister već više od decenije predstavlja simbol zabave i dobrog provoda. Poznat po “divljim” žurkama i dobroj zabavi, fenomen Jägera okuplja poznate ličnosti iz sveta muzike, mode, filma i sporta.
Čuveni Jäger spada među top deset alkoholnih pića u svetu i jedan je od najpopularnijih brendova kako u svetu, tako i u Srbiji.

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :