DJ FRESH - Najnovijim hitom "Hot Right Now" osvojio najvažniju evropsku top listu

Datum objave:20.02.2012

Pročitano:2918 puta

By:Marijana Sekulić

DJ Fresh, koji će 25. marta na Kopaoniku zatvoriti Big Snow Kop festival, sa najnovijim hitom "Hot Right Now" osvojio je 19. februara prvo mesto najvažnije evropske top liste singlove - UK top chart, što ga čini jednim od najaktuelnijih DJ-eva i muzičara u ovom trenutku.


 
“Presrećan sam što sam uspeo da osvojim ovako prestižno priznanje dva puta i to za manje od 8 meseci.” – izjavio je Daniel Stein, poznatiji kao DJ Fresh. “Fanovima u Srbiji obećavam nezaboravnu žurku na Kopaoniku, koliko sam čuo, najlepšem ski centru Balkana”.
 
Koliki uspeh je Fresh postigao, govori i činjenica da je jedan od retkih DJ-eva kome je pošlo za rukom da osvoji opštu listu singlova (ne samo elektronske muzike), te da je iza sebe ostavio imena kao što su Madonna, Rihanna, David Guetta, Coldplay i mnoga druga.
 
Posebno treba istaći da je DJ Fresh jedan od retkih muzičara koji su uspeli da osvoje ovu listu sa dva hita za samo pola godine. Naime, sa singlom "Louder" DJ Fresh je osvojio UK Top Chart u julu prošle godine ispred imena kao što su Beyoncee, Katy Parry, Kelis... UK Top chart se formira isključivo na osnovu prodaje singlova u desetinama hiljada prodavnica (uključujući onlajn prodavnice), i predstavlja jedinu zvaničnu listu tog tipa.

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :