DJ Fakir ovog petka na ASAP žurci u Apolu

Datum objave:09.03.2017

Pročitano:4020 puta

Datum održavanja: 10.03.2017

By:Dragana Joksimović

Lokacija: Apolo, Pančevo

DJ Fakir, član poznatog DJ dua „Noise Destruction”, nastupiće u petak, 10. marta, u dvorani „Apolo” Doma omladine Pančevo. Na martovskoj žurci „All Stars Alliance Pančevo” ekipe, ovom novosadskom DJ-ju pridružiće se DJ-jevi Rescobar i Sugarave. Za vizuale će biti zadužen poznati pančevački VJ - Witness.

 

DJ Fakir na ASAP


Sastav „Noise Destruction”, koji čine Fakir i Z, formiran je 1992. godine - kad je domaća DJ scena još bila u nastajanju. Ovaj dvojac organizavao je prve rejvove u Srbiji – između ostalog kultnu „Techno Therapy” žurku 1994. godine u Novom Sadu. Ovog petka, 10. marta, slušaćemo člana ovog dua – DJ Fakira - u „Apolo” dvorani Doma omladine Pančevo.


ASAP žurka ovog petka ima za cilj da pančevačkoj publici predstavi kako se dugogodišnje iskustvo za dekovima velikih klubova i festivala, pokazuje tokom nastupa. Žanrovskim varijacijama i bogatim iskustvom, ovaj DJ će pridobiti pančevačku publiku.
Karte za žurku kupuju se na ulazu po ceni od 200 dinara pre i 300 dinara nakon ponoći. Više informacija o zvaničnom afteru, kao i samoj žurci, pronađite na Fejsbuk događaju ASAP 10/3/17 with Fakir.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :