DJ DASHA RUSH: Lepotica za gramofonima nastupa ovog vikenda u Beogradu!

Datum objave:02.03.2015

Pročitano:4321 puta

Datum održavanja: 07.03.2015

Lokacija: Klub Drugstore, Beograd

Za nju ne treba posebna najava...

Dovoljno je samo reći - dj DASHA RUSH. Ova lepotica za gramofonima nastupa u Beogradu, 7. marta, u klubu "DRUGSTORE". Domaća podrška, na ovom dugoočekivanom, pravom rejvu u Bg-u, su Filip Xavi i Pharmacist. Spremite se za underground berlinsku techno žurku!

 

DJ DASHA RUSH: Lepotica za gramofonima nastupa ovog vikenda u Beogradu! | Klub DRUGSTORE | 2015

Prvi put se beogradskoj publici predstavila pre tačno godinu dana, upravo u klubu "Drugstore". Njen sjajan minimal-techno set ostao je "urezan" u zidove ove underground kupole kod Pančevačkog mosta... U subotu se vraća za jedan od svojih najdražih mix pultova i najavljuje još bolju žurku nego prošle godine: "Samo su vam potrebne uši"!

Dasha Rush je rođena u Moskvi, ali najviše vremena provodi na relaciji Pariz - London - Japan , radeći kao tehno producent, dj i artist. Njen prvi live nastup bio je deo izložbe u galeriji. Koristila je zvučne instalacije uz pozorišnu koreografiju sa ciljem da istraži emotivne i tehnološke aspekte elektronske muzike.

 

DJ DASHA RUSH: Lepotica za gramofonima nastupa ovog vikenda u Beogradu! | Klub DRUGSTORE | 2015

Vodi svoje izdavačke kuće „Fullpanda“ i „Hunger to Create“. Prvo techno izdanje na Fullpanda imalo je značajan uspeh, i našlo se u top chartovima najboljih techno Djeva . 2006 izdaje debitantski album „Forms aint Formats“. Ne prestajući sa eksperimentima , 2009, objavljuje svoj drugi album „I run iron I run ironic“ na „Hunger to Create“ records. U januaru 2010 izdaje na legendarnoj etiketi „Sonic Groove“ records, Sonic State EP sa 3 treka koji se mogu opisati kao mračni, futuristički, industrijalizovani bass techno. Krajem 2010 Dasha pokreće novi projekat LADA u saradnji sa Larsom Hemmerlingom iz Berlina. Usledio je Unspoken EP... Dashin zvuk postao je sinonim za novu dekadu techno zvuka.

Vidimo se u subotu :) Uživajte u sjajnoj muzici do tada:

https://soundcloud.com/dasha-rush
https://soundcloud.com/filip_xavi
https://soundcloud.com/thinker
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :