Barutana klub Beograd

DJ BOKEE U KLUBU FABRIQUE!

Datum objave:21.03.2018

Pročitano:1834 puta

Datum održavanja: 23.03.2018

Lokacija: Banja Luka

Asocijacija Restricted nastavlja sa organizovanjem kvalitetnih žurki u našem gradu, a ovoga puta u klub Fabrique dovode gosta iz Beograda. Dobro poznato ime regionalne DJ scene Bojan Vicentijević - Bokee nastupiće u petak, 23. marta 2018. godine u banjalučkom klubu “Fabrique”.

 

Bokee, Banja Luka

Velikan regionalne underground scene, DJ i producent, Bokee je stupio na muzičku scenu Srbije krajem devedesetih godina tako što se zaposlio na radiju. U to vrijeme trance je bio veoma popularan, a upravo Bokee je bio zadužen za čuvenu emisiju “New Generation” koju ste mogli slušati na Top FM radio talasima. Nešto kasnije pokreće nove emisije, “Club Expirience” i “Groovilicius” sa kolegom Dachom na Venus radiju iz čega se rađa i čuvena Kinetic Vibe organizacija.

Godine 2005. proglašen je za jednog od najboljih DJ-eva na tada popularnom sajtu chillout.co.yu i naredne četiri godine je uvijek bio u Top 3. Bokee je trenutno veoma aktivan kao DJ, jer ne postoji klub, festival ili veća žurka gdje nije radio, ili kao rezident, ili kao podrška stranim artistima.

Sa kolegom i prijateljem Markom Vukovićem 2009. godine formirao je SillyHeadz organizaciju koju je banjalučka publika više puta imala priliku da čuje na domaćim festivalima i žurkama. U njegovima setovima možete čuti varijacije House zvuka (Tech, Progressive, Deep), a miljenik banjalučke publike i ovoga puta priprema set za pamćenje!

Kao lokalna podrška radiće DJ Woodie i Ratko Radujković. Žurka starta u 22 sata, a karte će do ponoći koštati 5 KM, a nakon ponoći 7 KM!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :